Теодора Ристић победница Дворанског првенства Србије до 14 година

У финалу Дворанског првенства Србије за девојчице до 14 година, које је од 20. до 24.1. одржано у Импулс хали на Новом Београду, Теодора Ристић (ТАЖ) победила је Тамару Малешевић (Ђукић) резултатом 6:0 6:3.   Извор: ТСС

Детаљније

Марко Миладиновић победник Дворанског првенства Србије до 14 година

У финалу Дворанског првенства Србије за дечаке до 14 година, које је од 20. до 23. јануара 2014. одржано у Импулс хали на Новом Београду, Марко Миладиновић (Рекет) победио је Душана Обрадовића (Јечменица) резултатом 6:2 6:1.   Извор: ТСС

Детаљније

Резултати ОТК (III категорија) и Викторија (IV кат.), дечаци

ОТК У тениском клубу ОТК од 18 до 20. јануара одржава се тениски турнир III категорије за дечаке до 12 година. Погледајте главни жреб и резултате ажуриране у недељу 19. јануара у 14.30 h:

Детаљније

Љубојевић и Нешовић победници Божићног турнира II категорије

Објављујемо незваничне коначне резултате Божићног турнира II категорије за девојчице и дечаке до 12 година у тениском клубу Црвена Звезда:

Детаљније

Резултати Божићног турнира II категорије, Ц. Звезда, девојчице и дечаци

У тениском клубу Црвена Звезда од 10. до 15. јануара одржава се традиционални Божићни турнир II категорије за девојчице и дечаке до 12 година. Погледајте главни жреб и прве резултате код дечака, као и резултате квалификација за дечаке и девојчице (извињавамо се због лошег квалитета фотографија). Више резултата наредних дана на Малим играчима.

Детаљније