Упознајте тренера Страхињу Јовановића

Страхиња Јовановић (ОТК Београд, 1985. годиште) је некадашњи успешан играч, а сада успешан тренер.  

Детаљније

Интервју са Хаимијем Фернандезом, кондиционим тренером Шпанске тениске федерације

У центру пажње: Хаими Фернандез   Преносимо врло занимљив интервју из најновијег, 122. броја билтена Tennis Europe:     Главни говорник на недавно одржаној Tennis Europe конференцији тренера био је Хаими Фернандез (Jaime Fernandez), кондициони тренер и научник за област спорта, који ради за Шпанску тениску федерацију и као професор у Центру за спортска истраживања…

Детаљније

Лука Здравковић победник турнира IV категорије до 12 година у ОТК Београд

Лука Здравковић (BAN) је победник Отвореног првенства Београда, турнира IV категорије за дечаке до 12 година, одржаног од 17. до 19. јануара у ОТК Београд. У финалу је победио Михајла Ласицу (WS) 6-3 7-5. Честитамо!    

Детаљније

Питали смо нову првакињу Србије

Поставили смо два кратка питања Олги Даниловић (PAR), новој првакињи Србије у тенису до 14 година, која је у четвртак освојила Дворанско првенство Србије у ТК Трим.  

Детаљније

Миа Милисављевић победница турнира до 8 година у ТАЖ-у

17. јануара у Tениској академији Живковић у Нишу oдржaн је турнир зa дeвojчицe и дeчакe дo 8 гoдинa, црвeни нивo, а првa три мeстa oсвojили су: Mилисaвљeвић Mиa (LAP) Жикић Aлeксaндaр (TAZ) Пeшић Нoвaк (TOP)  

Детаљније

Питали смо новог првака Србије

Поставили смо два кратка питања Немањи Субановићу (CZ), новом прваку Србије у тенису до 14 година, који је данас победио на Дворанском првенству Србије у ТК Трим.  

Детаљније

Наталија Николић и Илија Ивановић победници ОП Ниша до 12 год у ТАЖ-у

3. јануара у Тениској академији Живковић oдржaно је Oтворено првенство Нишa дo 12 гoдинa, турнир III кaтeгoриje.   Учeствoвaлo je 12 дeчaкa и 8 дeвojчицa. Кoд дeвojчицa првo мeстo je oсвojилa Нaтaлиja Никoлић (TAŽ), кoja je у финaлу сaвлaдaлa Сaру Mилoсaвљeвић (TAŽ) рeзултaтoм 6-4 6-3.

Детаљније