Шаљиви одговори Ника Кириоса на питања обожавалаца на твитеру

ПОВРЕЂЕНА аустралијска тениска звезда Ник Кириос, прекјуче је одвојио време да одговори на нека смешна питања обожавалаца. Његови одговори били су злата вредни.  

Детаљније

Андрија Никић освојио ОП Београда до 14 година у ТК Green Set (IV кат)

Андрија Никић (DJU) је освојио Отворено првенство Београда до 14 година, турнир IV категорије, одржан од 14. до 17. марта у ТК Green Set. У финалу је победио Косту Куртеша (AGR) 7-6(4) 6-4. Честитамо!  

Детаљније

Џуди Мареј о канадском тенису, женама тренерима и о родитељству

11. март 2015.   Селектор британске Fed Cup репрезентације и тренер Џуди Мареј (Judy Murray) посетила је Торонто пре неколико недеља да би присуствовала Годишњој конференцији Тениске асоцијације професионалаца (TPA) у организацији Тениског савеза Канаде, где је поделила своје огромно тениско знање и искуство у подизању њена два сина, 5. играча на светској ранг-листи Ендија…

Детаљније

Исидора Живковић победница ОП Београда до 16 година у ТК Step In (II кат)

Исидора Живковић (CZ) је победница Отвореног првенства Београда до 16 година, турнира II категорије, одржаног протеклог викенда у ТК Step In. У фантастичном мечу победила је Теодору Голубовић (CZ) 6-2 4-6 6-4. Наше честитке!  

Детаљније

Светски дан тениса у Раковици

У уторак 10. марта 2015. године у 11 часова, на терену oсновне школе „Никола Тесла“, тениски клуб „Топако“ и Градска општина Раковица обележили су Светски дан тениса. Тај дан представља фестивал тениса који се обележава у 90 земаља света. Слави се учешће у спорту и промовише се здрав и активан начин живота.  

Детаљније

Лука Здравковић освојио ОП Београда до 12 година у ОТК Београд (IV кат)

Лука Здравковић (BAN) је освојио Отворено првенство Београда до 12 година, турнир IV категорије, одржан од 28. фебруара до 2. марта у ОТК Београд. У финалу је победио Николу Јовановића (PAR) 6-4 6-0. Честитамо!    

Детаљније