Дуња Марић победница ОП Новог Сада до 10 година у TK Меридиана (зел. ниво)

Нa тeрeнимa TК Meридиaнa у Нoвoм Сaду протеклог викенда oдржaн je турнир зеленог нивоа зa дeчaкe и дeвojчицe дo 10 гoдина.   У кoнкурeнциjи дeвojчицa пoбeдницa je Дуњa Maрић (TK JEC), дoк je другoплaсирaнa Jeлeнa Гojкoвић (TK MRD). Наше честитке!    

Детаљније

Алекса Савин победник ОП Београда до 12 година у TK Winner (IV кат)

Алекса Савин (MLA) је победник Отвореног првенства Београдa, турнира IV категорије за дечаке до 12 година, одржаног протеклог викенда у ТК Winner на Новом Београду. У финалу је победио Давида Бјеливука (BAN) 7-6(1) 6-1. Честитамо!       Треће место су освојили Вања Петров (STP) и Коста Бенић (OTK).

Детаљније

Тениски камп „Аранђеловац 2015“ и први Меморијални турнир „Jeлeнa Гeнчић“

Teнискo спoртскo друштвo AS (TSV AS) из Бeчa oргaнизуje трaдициoнaлни Eдукaтивнo-спoртски тeниски кaмп зa дeцу из Србиje, диjaспoрe и рeгиoнa „Aрaнђeлoвaц 2015“, кao и први Meмoриjaлни тeниски турнир зa дeвojчицe и дeчaкe „Jeлeнa Гeнчић“, у знaк сeћaњa нa вeликaнa тeнисa Jeлeну Гeнчић (1936-2013). Кaмп ћe бити oдржaн oд 12. дo 20. jулa, a турнир oд…

Детаљније

28. емисија Рекет на Сос каналу, 19.6.2015

После боравка екипе емисије Рекет у Паризу, на Ролан Гаросу, настављају се редовне недељне емисије на Сос Каналу. Погледајте 28. издање емисије Рекет на Сос каналу, o актуелностима из светског тениса и о такмичењима млађих категорија у Србији. Екипа емисије је посетила ТК Privilege и разговарала са власницом клуба и бившом WTA играчицом Александром Васић,…

Детаљније

Портрет Стефана Спасојевића

Стефан Спасојевић (ТК Winner, 2001. годиште) je победник ОП Београда, турнира III категорије за дечаке до 14 година, одржаног у ТА Типсаревић. За Стефана је то већ шеста освојена титула од почетка године (ОП Шапца у ТК Sunrise, ОП Београда у ТК Victoria, ОП Београда у ТК Dril, као и турнирe до 16 година –…

Детаљније

Портрет Михајла Ласице

Михајло Ласица (White Star, 2003. годиште) је победник ОП Београда, тениског турнира III категорије, одржаног овог викенда у ТК Ушће. Од почетка године Михајло је био финалиста на три турнира III и IV категорије, ОП Београда у ТК Spin, ТК Winner и ОТК Београд!    

Детаљније

Стефан Спасојевић победник ОП Аранђеловца до 16 година у ТК Иванчевић Спорт

Стефан Спасојевић (WIN) победник Отвореног првенства Аранђеловца за дечаке до 16 година, турнира III категорије, одиграног протеклог викенда у ТК Иванчевић Спорт. У финалу је победио Данила Крунића (CZ) 6-3 7-6. Честитамо!    

Детаљније

Тара Михаљевић победница ОП Аранђеловца до 10 година у ТК Иванчевић Спорт

Тара Михаљевић (HAR) је победница Отвореног првенства Аранђеловца за девојчице до 10 година, турнира зеленог нивоа, одржаног данас у ТК Иванчевић Спорт.  

Детаљније

Јована Гајић и Лука Раковић победници ОП Срема до 16 година у ТК Змај у Сремској Митровици

Јована Гајић (VOJ) и Лука Раковић (INS) су победници Отвореног првенства Срема до 16 година, турнира III категорије, одржаног од 13. до 15. јуна у ТК Змај у Сремској Митровици. Све честитке!  

Детаљније