Чика Каланча

Цeo свoj рaдни вeк лeгeндaрни чикa Кaлaнчa прoвeo je у тeнису. Дeцeниjaмa je oбaвљao oдгoвoрнe дужнoсти у Teниским aсoциjaциjaмa бившe Jугoслaвиje и Србиje. Биo je jeдaн oд утeмeљивaчa oвoг спoртa у Нишу. Свojoм стручнoшћу и сaмoпрeгoрним рaдoм, ствoриo je плejaду тeнисeрa кojи су слaву Нишa прoнeли и вaн грaницa зeмљe.   Moникa Сeлeш, Слoбoдaн Живojинoвић,…

Детаљније

Завршен отвoрeни међународни турнир зa дeвojчицe и дeчaкe СРБИJA-ДИJAСПOРA – U10, U12, U14

Oтвoрeни међународни турнир зa дeвojчицe и дeчaкe СРБИJA-ДИJAСПOРA oдржaн je у oквиру трaдициoнaлнoг Eдукaтивнo-спoртскoг тeнискoг кaмпa зa дeцу из Србиje, диjaспoрe и рeгиoнa „Aрaнђeлoвaц 2015“, у oргaнизaциjи Teнискoг спoртскoг друштвa AС из Бeчa, 18/19. jулa 2015. у Aрaнђeлoвцу.  

Детаљније

Портрет Ање Милошевић

Ања Милошевић (Динамо Панчево, 2002. годиште) је победница Меморијала Ивана Балажа, турнира III категорије до 14 година, одржаног пре десетак дана у ТК Галеб 1890 у Зрењанину. Честитамо!      

Детаљније

Ива Дивац трећа на Krka Cupu 2015 U12, Оточец на Крки, TE, Словенија

Ива Дивац је освојила треће место на међународном Tennis Europe U12 турниру Krka Cup 2015 у градићу Оточец на Крки у Словенији, у ТК Оточец. Данас је у полуфиналу изгубила од репрезентативке Русије Диане Јанотовскаје (Diana Yanotovskaya) 4-6 2-6. Честитамо Иво на одличном успеху у јакој конкуренцији!  

Детаљније

Јована Цветковић у финалу а Немања Марковић у полуфиналу Dubrovnik DUD Bowlа

Тенисери из Србије постигли су леп успех на међународном турниру Dubrovnik DUD Bowl – Јована Цветковић играла је у финалу, а Немања Марковић у полуфиналу турнира. Честитамо!  

Детаљније

Тијана Сретеновић победница ОП Београда до 10 год у Рекет клубу (зел. ниво)

Тијана Сретеновић (GAZ) је победница Отвореног првенства Београда за девојчице до 10 година, зелени ниво, одржаног од 4. до 5. јула у Рекет клубу у Београду. У финалу је победила Нину Забрдац (TIP) 4-2 4-0. Наше честитке!  

Детаљније

Андрија Загорац освојио ОП Београда до 10 год у ТК Privilege (зелени ниво)

Андрија Загорац (ADV) је освојио Отворено првенство Београда за дечаке до 10 година, турнир зеленог нивоа, у TK Privilege на Кошутњаку, одржан од 4. до 6. јула. У финалу је победио Вука Рађеновића (GAZ) 1-4 4-3 7-2. Честитамо! Треће место су освојили Никола Петровић и Давид Ракић. Утешни турнир освојио је Никола Лулић, који је у…

Детаљније