Story about Tsetsa

(Japanese in Pančevo)     In their last night’s prime time news, Serbian National TV (RTS) ran a story about a Japanese girl Satsuki Takamura, who won Serbian Tennis Association U-18 Masters, and about a group of Japanese children who have been practicing in Pančevo (in ТK Dinamo) for the last few years.  

Детаљније

Прича о Цеци

(Јапанци у Панчеву)     Радио телевизија Србије је у спортској рубрици синоћњег Дневника 2 приказала причу о девојци из Јапана, Сацуки Такамура (Satsuki Takamura), која је у недељу освојила Мастерс Тениског савеза Србије до 18 година, и о групи јапанске деце која већ неколико година тренира у Панчеву, у ТК Динамо.  

Детаљније

Тениска радионица с Бојаном Јовановски у ТК Step In, 21.10.15.

ТК Step In из Београда организовао је 21. октобра тениску радионицу за децу и родитеље из тог али и из других клубова, с Бојаном Јовановски, једном од наших најбољих тенисерки. Мала сала у Миријеву била је пуна деце и родитеља, који су Бојани поставили много питања и од ње добили врло корисне и искрене одговоре….

Детаљније

Спортски психолог Петрашин Матијевић о примени менталних вештина

На захтев наших верних читалаца, настављамо серију разговора са Петрашином Матијевићем, спортским психологом и оснивачем организације SPORTSPRO, о бројним питањима везаним не само за спортску психологију, већ и за целокупно васпитање, образовање и сазревање младих. Данашња тема је примена менталних вештина.  

Детаљније

Уручене награде најбољима у нашем избору за НАЈспортисту

Редакција нашег сајта уручила је награде првопласираним тенисерима, изабраним вашим гласовима у анкети за НАЈспортисту међу малим тенисерима. Победник гласања Зоран Лудошки је добио плакету и мајицу нашег сајта, као и фитнес мерач UP MOVE америчке компаније JAWBONE, поклон спонзора нашег избора, фирме Digital Brain Accessories d.o.o. (www.pametniuredjaji.rs)  

Детаљније