Портрет Милице Радуновић

Милица Радуновић (ТК Харон Београд, 2004. годиште) је победница ОП Ћуприје, турнира III категорије до 12 година, одиграног у ТК Славија. Честитамо!  

Детаљније

Опасна дружина из Рекет клуба

У четвртак 26. маја посетили смо београдски Рекет клуб који се налази на ободу Миријева, и разговарали са малим такмичарима тог клуба и са њиховим тренерима Григоријем Брковићем Гришом и Зораном Бодићем Бодом.   Стекли смо утисак да деца заиста уживају у прелепом амбијенту овог клуба, да се лепо друже и забављају, а о томе како…

Детаљније

Портрет Вање Петрова

Вања Петров (ТК Step In Београд, 2004. годиште) je прошлог викенда освојио Шацин меморијал у ТК Динамо у Панчеву, врло јак турнир до 12 година III категорије, пре неколико недеља играо у полуфиналу Првенства Београда у ТК Олимп, а током прошле године је тријумфовао на ОП Бора, турниру III категорије и на ОП Лучана (III…

Детаљније

Јован Вучић освојио ОП Београда до 16 година у ТК Spin (III кат)

Јован Вучић (Elite Нови Сад) је освојио Отворено првенство Београда, турнир III категорије за младиће до 16 година, одржан од 28. до 30. маја у ТК Spin на Новом Београду. Наше честитке!

Детаљније

Михајло Радман победник ОП Ковачице до 8 година (црвени ниво)

Отворено првенство Ковачице, турнир црвеног нивоа за дечаке и девојчице до 8 година, одржан је 28. маја у ТК Ковачица, у организацији Тениског савеза Војводине. Турнир је судила Ана Јовић, а деца су као и увек уживала у прелепом амбијенту терена у Ковачици, уз одличне организаторе предвођене директором ТК Ковачица Игором Цицком.  

Детаљније

Најава турнира за викенд 28-29. мај

Ове недеље играју се следећи турнири:   Летње првенство Србије, ТК Слобода Чачак, дечаци 14 година, А категорија ПРОСЕЧАН РАНГ УЧЕСНИКА: 53,60 Летње првенство Србије, ТК Слобода Чачак, девојчице 14 година, А категорија  ПРОСЕЧАН РАНГ УЧЕСНИЦА: 36,80 Отворено првенство Београда, TK Нец, девојчице 12 година, IV категорија  ПРОСЕЧАН РАНГ УЧЕСНИЦА: 74,20 Отворено првенство Београда, ТК…

Детаљније

Виктор Јовић освојио друго место на ЕТА U14 Dr Oetker Junior Trophy у Букурешту

Виктор Јовић је освојио друго место на ЕТА турниру 1. категорије Dr Oetker Junior Trophy за дечаке и девојчице до 14 година у Букурешту, Румунија, одиграном од 21. до 29. маја у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Честитамо!

Детаљније

Лука Јовановић победник, Фатма Идризовић финалисткиња ЕТА U12 Bitola Open 2016 у Битољу

Лука Јовановић и Фатма Идризовић остварили су изванредан резултат на међународном турниру Bitola Open 2016 за дечаке и девојчице до 12 година (3. категорије) у Битољу у Македонији, у ТК Битола, одиграном на шљаци од 21. до 27. маја у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Лука је освојио титулу, а Фатма друго место. Честитамо!

Детаљније

Мини интервју: Марко Миладиновић

Један од најбољих српских јуниора Марко Миладиновић дао је јуче уреднику сајта Ненаду Букарици ексклузивни кратки интервју у београдском Рекет клубу, непосредно по освајању титуле на Летњем првенству Србије до 16 година у Тениској академији Живковић у Нишу.  

Детаљније

Доделили смо награде и захвалнице учесницима наградног конкурса „Моја Баболат тениска прича“

У петак 20. маја наш сајт је организовао приредбу, на којој смо свим учесницима наградног конкурса „Моја Баболат тениска прича“ доделили захвалнице, а најбољи су добили и награде. Деца су читала приче које су нам послала, а победник Лав Лукић је поред приче прочитао и две сјајне песме из своје збирке песама „Велико спремање“ (коју…

Детаљније