Почетак летње сезоне 2018. у ТК Дрил

Београдски тениски клуб Дрил ушао је у летњу сезону са великим амбицијама, а резултати његових такмичара већ потврђују да ће и ова година бити одлична за ТК Дрил. У четвртак 24. маја 2018. године смо посетили терене клуба недалеко од Београдског хиподрома и разговарали са тренерима и такмичарима овог клуба.  

Детаљније

Радомир Томић и Суана Туцаковић победници Првенства Босне и Херцеговине до 14 година у Тузли

Првенство Босне и Херцеговине за дечаке и девојчице до 14 година, турнир А категорије, одржан је од 27. до 29. маја 2018. године у ТК Слобода у Тузли. Врховни судија је била Амра Чашкић, а играно је на 8 шљакастих терена, у организацији Тениског савеза Босне и Херцеговине. Радомир Томић (ТК Видиковац Зворник) и Суана…

Детаљније

Исидора Страиновић и Алекса Ранђеловић победници ОП Сокобање до 10 година (наранџасти ниво) у ТК Лапчевић

Отворено првенство Сокобање до 10 година, турнир наранџастог нивоа из програма Tennis 10s, одигран је у суботу 26. маја 2018. године у ТК Лапчевић. Судио је Душан Лазаревић. Победници су Алекса Ранђеловић (ТК Раднички Ниш) и Исидора Страиновић (ТК Бор), а друго место су освојили Никола Стефановић (ТК Крушевац) и Инес Крстић (ТК Магнет Књажевац)….

Детаљније

Анастасија Чоловић и Павле Стојиљковић најбољи на ОП Београда до 10 година у ТК Топако (наранџасти ниво)

Отворено првенство Београда за дечаке и девојчице до 10 година, турнир наранџастог нивоа из програма Tennis 10s, одржан је 26. и 27. маја 2018. године у ТК Топако на Старом Кошутњаку. Учествовало је више од 40 деце, а судио је Никола Обрадовић. Победници су Павле Стојиљковић (ТК Шумице Лесковац) и Анастасија Чоловић (Рекет клуб Београд)….

Детаљније

Портрет Луке Илића

Лука Илић (ТК Спартак Суботица, 2006. годиште) је освојио Првенство Војводине до 12 година, турнир Б категорије, одигран у ТA Elite у Новом Саду, а то је само део његових овогодишњих успеха, о којима ће бити речи у разговору. Честитамо!  

Детаљније

Македонка Александра Симева финалисткиња Dr Oetker Junior Trophy ТЕ U14 1. категорије у Букурешту

Међународни турнир 1. категорије за девојчице и дечаке до 14 година Dr Oetker Junior Trophy одигран је од 19. до 27. маја 2018. године у главном граду Румуније Букурешту, у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Турнир је одигран на 10 шљакастих терена у Националном тениском центру. Шампионка Македоније до 14 и до 16 година Александра…

Детаљније

Ива Шепа полуфиналисткиња Mostar Open 2018 ТЕ U14 у Мостару

Међународни турнир за девојчице и дечаке до 14 година Mostar Open 2018 одигран је од 20. до 26. маја 2018. године у Мостару, у Босни и Херцеговини (3. категорије), у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Турнир је одигран на 4 шљакаста терена ТК Мостар. Српска тенисерка Ива Шепа играла је у полуфиналу турнира у Мостару….

Детаљније

Летњи тениски камп Тара 2018

од 4. до 12. јула 2018. ТК Дрил   СМЕШТАЈ: Хотел 3 звездице – Оморика, пун пансион. Хотел Оморика је смештен у најлепшем делу Таре на надморској висини од 1.059 метара. Хотел поседује тениске терене под шљаком и фитнес простор опремљен свом неопходном фитнес опремом. Такође, постоји могућност коришћења бетонских терена. У непосредној близини хотела…

Детаљније

Тениске и остале приче са… Миланом Кнежевићем

Први саговорник уредника Малих играча Ненада Букарице у новој серији разговора „Тениске и остале приче са…“ је Милан Кнежевић, успешни привредник и тениски радник.   Милан Кнежевић је власник текстилне компаније „Модус“, а његова љубав према тенису потиче из Приједора, где је био председник клуба са 95 година дугом традицијом – „ТК др Младен Стојановић“….

Детаљније

Портрет Милице Мартиновић

Милица Мартиновић (ТК Костић Ниш, 2006. годиште) је победница ОП Ниша, турнира 2. категорије до 12 година, одиграног у ТК Костић у Нишу. Честитамо!  

Детаљније