Teniski klub Fair Play Beograd

TK Fair Play

 

Димитрија Туцовића 5, Београд

 

 

Телефон

 

060 0238450

 

 

Општина

 

Звездара

 

 

Веб сајт

 

 

 

Адресе е-поште:

 

poleksa71@gmail.com

 

 

Фејсбук

www.facebook.com/fairplay.fairplay.142

 

 

Мапа


Прикажи већу мапу

Опис клуба:

 

TK Fair Play је основан почетком 2017. године, а његови такмичари одмах су сјајним резултатима на Дворанском првенству Србије, Купу Србије и турнирима I и III категорије скренули пажњу на новоосновани колектив. Клуб је у 2016. организовао камп „Блед 2016“, заједно са ТК Блед-Зака, а камп „Ниш 2017“ је организовао у фебруару 2017. на теренима ТК ТАЖ у Нишу. Председник клуба је Раде Полексић, а директор је Андреј Петковић.

Полазници ТК Fair Play тренирају на теренима СЦ Олимп на Звездари, а у оквиру редовних активности раде кондицију код једног од наших најбољих кондиционих тренера Радета Полексића, такође у СЦ Олимп, на отвореном кад је време лепо, а у затвореном простору за фитнес у случају лошег времена.

Клуб велики значај придаје фер-плеју, што и његов назив говори, и тренери у том духу уче такмичаре овог клуба. Такође, клуб је заинтересован за сарадњу са осталим клубовима у земљи и иностранству, и већ је успоставио сарадњу са ТК ТАЖ из Ниша, ТК Eminent из Подгорице, ТК Блед-Зака и са ТК Хаген из Немачке.

 

Teniski klub Fair Play Beograd

 

Тренери:

 

Раде Полексић, Владимир Каић, Јована Милетић, Алекса Каић

 

Aleksa Kaić, Andrej Petković, Rade Poleksić, Vladimir Kaić, Teniski klub Fair Play Beograd
Сложно: Андреј Петковић, Алекса Каић, Раде Полексић и Владимир Каић

 

Прочитајте извештај са кампа „Ниш 2018“, одржаног у фебруару 2018. године

 

Прочитајте извештај са кампа „Олимп 2017“ у ТК Олимп

 

Прочитајте извештај са кампа „Врдник 2017“ у Етно селу Врдничка кула на Фрушкој гори

 

А ево детаљног извештаја са кампа „Ниш 2017“

 

Погледајте извештај са кампа „Блед 2016“

 

Најуспешнија такмичарка ТК Fair Play је Невена Коларевић. Она је пре неколико дана (март 2017) победила на Отвореном првенству Београда, турниру 1. категорије до 14 година, одржаном у ТА Типсаревић, а у јануару је била полуфиналисткиња Дворанског првенства Србије до 14 година. На турниру у ТА Типсаревић још једна чланица клуба Анамарија Ковачевић (TAF) је играла у полуфиналу, а Анамарија је ове године већ освојила 2 титуле на турнирима 3. категорије.

Поставили смо неколико питања Невени поводом њених најновијих успеха.

 

❓ Који меч ти је био најтежи на турниру I категорије у ТА Типсаревић, и уопште како си задовољна својим резултатима од почетка године?

Дефинитивно најтежи меч ми је био у финалу против Наталије Сенић. Утом ми је дражи јер сам губила први сет, али сам се тргла на време и преокренула ?. Мислим да од почетка године показујем свој најбољи тенис и да ћу овај низ наставити и на предстојећим европским турнирима.

 

❓ Видели смо кад смо били у Нишу да се у клубу лепо дружите и озбиљно тренирате. Који део тренинга или кондиционих припрема највише волиш?

Са клубом сам била већ неколико пута на припремама и камповима. Тамо се најлепше дружимо а у исто време и вредно тренирамо. У Нишу смо се провели феноменално и волела бих да и ми будемо у могућности децу из Ниша да угостимо и да наставимо да се дружимо.

 

Nevena Kolarević, Iva Poleksić, Anamarija Kovačević, Kristina Stamenković, Nađa Živković, Teniski klub Fair Play Beograd
Невена Коларевић, Ива Полексић, Анамарија Ковачевић, Кристина Стаменковић и Нађа Живковић

 

 

У разговору вођеном у фебруару 2017. председник клуба Раде Полексић и директор Андреј Петковић објаснили су каква је организација рада у ТК Fair Play, и укратко су нашим читаоцима представили новоосновани клуб:

 

 

 

Слике

 

 

Видео-снимци