Teniski klub Fair Play Beograd

TK Fair Play

 

Димитрија Туцовића 5, Београд

 

 

Телефон

 

060 0238450

 

 

Општина

 

Звездара

 

 

Веб сајт

 

 

 

Адресе е-поште:

 

poleksa71@gmail.com

 

 

Фејсбук

www.facebook.com/fairplay.fairplay.142

 

 

Мапа


Прикажи већу мапу

Опис клуба:

 

TK Fair Play је основан почетком 2017. године, а његови такмичари одмах су сјајним резултатима на Дворанском првенству Србије, Купу Србије и турнирима I и III категорије скренули пажњу на новоосновани колектив. Клуб је у 2016. организовао камп „Блед 2016“, заједно са ТК Блед-Зака, а камп „Ниш 2017“ је организовао у фебруару 2017. на теренима ТК ТАЖ у Нишу. Председник клуба је Раде Полексић, а директор је Андреј Петковић.

Полазници ТК Fair Play тренирају на теренима СЦ Олимп на Звездари, а у оквиру редовних активности раде кондицију код једног од наших најбољих кондиционих тренера Радета Полексића, такође у СЦ Олимп, на отвореном кад је време лепо, а у затвореном простору за фитнес у случају лошег времена.

Клуб велики значај придаје фер-плеју, што и његов назив говори, и тренери у том духу уче такмичаре овог клуба. Такође, клуб је заинтересован за сарадњу са осталим клубовима у земљи и иностранству, и већ је успоставио сарадњу са ТК ТАЖ из Ниша, ТК Eminent из Подгорице, ТК Блед-Зака и са ТК Хаген из Немачке.

 

Teniski klub Fair Play Beograd

 

Тренери:

 

Раде Полексић, Владимир Каић, Јована Милетић, Алекса Каић

 

Aleksa Kaić, Andrej Petković, Rade Poleksić, Vladimir Kaić, Teniski klub Fair Play Beograd
Сложно: Андреј Петковић, Алекса Каић, Раде Полексић и Владимир Каић

 

 

Најуспешнија такмичарка ТК Fair Play је Невена Коларевић. Она је пре неколико дана (март 2017) победила на Отвореном првенству Београда, турниру 1. категорије до 14 година, одржаном у ТА Типсаревић, а у јануару је била полуфиналисткиња Дворанског првенства Србије до 14 година. На турниру у ТА Типсаревић још једна чланица клуба Анамарија Ковачевић (TAF) је играла у полуфиналу, а Анамарија је ове године већ освојила 2 титуле на турнирима 3. категорије.

Поставили смо неколико питања Невени поводом њених најновијих успеха.

 

❓ Који меч ти је био најтежи на турниру I категорије у ТА Типсаревић, и уопште како си задовољна својим резултатима од почетка године?

Дефинитивно најтежи меч ми је био у финалу против Наталије Сенић. Утом ми је дражи јер сам губила први сет, али сам се тргла на време и преокренула 😁. Мислим да од почетка године показујем свој најбољи тенис и да ћу овај низ наставити и на предстојећим европским турнирима.

 

❓ Видели смо кад смо били у Нишу да се у клубу лепо дружите и озбиљно тренирате. Који део тренинга или кондиционих припрема највише волиш?

Са клубом сам била већ неколико пута на припремама и камповима. Тамо се најлепше дружимо а у исто време и вредно тренирамо. У Нишу смо се провели феноменално и волела бих да и ми будемо у могућности децу из Ниша да угостимо и да наставимо да се дружимо.

 

Nevena Kolarević, Iva Poleksić, Anamarija Kovačević, Kristina Stamenković, Nađa Živković, Teniski klub Fair Play Beograd
Невена Коларевић, Ива Полексић, Анамарија Ковачевић, Кристина Стаменковић и Нађа Живковић

 

Прочитајте извештај са кампа „Олимп 2017“ у ТК Олимп

 

Прочитајте извештај са кампа „Врдник 2017“ у Етно селу Врдничка кула на Фрушкој гори

 

А ево детаљног извештаја са кампа „Ниш 2017“

 

Погледајте извештај са кампа „Блед 2016“

 

У разговору вођеном у фебруару 2017. председник клуба Раде Полексић и директор Андреј Петковић објаснили су каква је организација рада у ТК Fair Play, и укратко су нашим читаоцима представили новоосновани клуб:

 

 

 

Слике

 

 

Видео-снимци