Teniski klub White Star Beograd

ТК White Star

 

Булевар ЈНА 12б, Београд

 

 

Телефон

 

011 3936304

060 4777880

 

 

Општина

 

Вождовац

 

 

Веб сајт

 

www.whitestar.rs

 

 

Адресе е-поште:

 

tkwhitestar@mts.rs

 

 

Фејсбук

 

Мапа


Прикажи већу мапу

Опис клуба:

 

TK White Star је основан 2007. године и настао је као производ дугогодишњег рада са децом и такмичарима бившег играча ТК Партизан и тренера Зорана Митића, добитника признања за успешан рад са младим талентима 2007. године од Тениског савеза.

 

Тениски клуб White Star из Београда наставио је с радом у априлу 2017. године на новим теренима у Јајинцима, Булевар ЈНА 12б, само 400 m иза насеља Паунов брег. На тој локацији направљена су два шљакаста терена са модерним рефлекторским осветљењем, а поред се налази клупска зграда, која ће кад буде довршена имати свлачионице, фитнес-салу, кафић…

Испред објекта се налази бесплатан паркинг за посетиоце клуба. У наредном периоду клуб планира да организује и тениске турнире.

 

Teniski klub White Star Beograd

 

О тренеру Зорану Митићу

 

Тренерски испит за вишег тениског тренера положио је у Новом Саду 1992. године, а касније дипломирао на факултету физичке културе у Београду 1995. године.

Почетне кораке почео је као осмогодишњи дечак у ТК Паризан, где је прошао тениску школу, напредну групу и касније био такмичар под руководством тренера Матеје Јасовића и Радмила Арменулића. Учесник на многим турнирима бивше СФРЈ са постизањем добрих и запажених резултата све до 1986. године, када је престао да се бави активно. Од 1989. године почео је да се бави тренереским послом у ТК Партизан, где је радио прво са тениском школом, па касније успешно са тамичарском екипом у сарадњи са Јеленом Генчић у категорији 12, 14, 16 година, где су били успешни такмичари бивши ATP играч Никола Гњатовић државни првак у конкуренцији 12, 14 година. Немања Грковић, Влада Јовановић, Вељко Барјктаревиц, Слободан Ранковић, Немања Станковић, Мирослав Николић, Марко Милосављевић колеџ играч и студент и многи други.

 

Teniski klub White Star Beograd, Zoran Mitić
Тренер Зоран Митић са чланицама TK White Star

 

У клубу који је основао ради са тениском школом и са веома успешним такмичарима, освајачима многих турнира раније у млађим, а сада у старијим категоријама као што су: Немања Митић, Стефан Митић, Растко Ристић, Ђура Опачић, Лука Стакић, Војислав Ђорђевић, Борислав Требјешанин, Илија Савић, Петар Сикимић, Лука Глигоревић, Никола Пејдић, Анђела Тодоровић, Катарина Павловић, Исидора Хрњак, Тедора Глигоревић, Наталија Поповић из Чачка тренира код нас када је у Београду. Такође успешни такмичари у млађим категоријама, освајачима као што су: Михајло Ласица, Павле Димитријевић, Филип Глоговац, Лазар Николић, Андреј Крстић, Тадеј Михајловић, Теодора Ивановић, Софија Рајић, Анђела Ражнатовић, Теодора Милић, Маја Мишчевић, Андреа Ноа Галин, Ивана Димитријевић.

 

Teniski klub White Star Beograd, Zoran Mitić
Тренер Зоран Митић са члановима TK White Star

 

Успеси клуба

 

Учесници три године заредом екипног првенства Србије у конкуренцији до 14, 16, 18 година, 2012. године пети у Србији до 14 година, 2013. до 14 и до 16 година трећи у Србији и 2014. године у конкуренцији до 16 и 18 година поново трећи у Србији.

 

Teniski klub White Star Beograd

 

Teniski klub White Star Beograd

 

Видео-снимак

 

 

 

Слике