Anja Drekalović, Nađa Knežević, Anja Adamović, Staša Globarević, Prvenstvo Crne Gore do 10 godina 2021, Teniski klub As Podgorica, Teniski savez Crne Gore

Ања Дрекаловић и Петар Станковић нови прваци Црне Горе до 10 година

Државно првенство Црне Горе за дечаке и девојчице до 10 година, турнир 1. категорије, одржан је 5. и 6. јуна 2021. године у ТК Ас у Подгорици, у оквиру календара Тениског савеза Црне Горе, а судио је Дејан Асановић.

Ања Дрекаловић (ТК Dadex) и Петар Станковић (ТК Ас) су победници државног првенства до 10 година. Честитамо!

Нађа Кнежевић  (ТК Нец) и Љубиша Круљ (ТК Dadex) су финалисти. Ања Дрекаловић је у финалу победила Нађу Кнежевић 4-3 7-5.

Полуфиналисткиње државног првенства су Ања Адамовић (ТК Dadex) и Сташа Глобаревић (ТК Ас), а у конкуренцији дечака Матих Дедвукај (ТК Ас) и Алекса Милић (ТК Ас).

Најмлађа учесница турнира Николина Пешић успела је да се пласира у четвртфинале турнира, а Николина је већ позната нашим читаоцима по одличним резултатима на турнирима у Србији. Николина је у Црној Гори чланица ТК Elitte из Бијелог Поља.


Детаљније Ања Дрекаловић и Петар Станковић нови прваци Црне Горе до 10 година
Champions Bowl Serbia 2021, Champions Bowl Srbija 2021, Trofej grada Beograda, dečji teniski turnir 14. teniske nade, TK Haron Beograd


Резултати, девојчице:


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *