ATP & Tennis Europe join forces for Junior School, Saradnja Tennis Europe i ATP na razvoju Juniorske škole

ATP и Tennis Europe удружили снаге за развој Јуниорске школе

ATP и Европска тениска федерација су саопштили да планирају да сарађују на Tennis Europe Јуниорској школи, пионирском образовном програму којим се млади спортисти узраста од 13 до 16 година припремају за живот професионалног тенисера.

Садржај Школе доступан је на мрежи за све играче. Интерактивни часови уживо биће одржани и на 10 највећих европских јуниорских турнира у 2020. години, где дечаци и девојчице могу да уче о следећим темама, укључујући:

  • Антидопинг
  • Безбедност
  • Исхрана и хидратација
  • Агенти и спонзорства
  • Медији и друштвени медији

 

Детаљније ATP и Tennis Europe удружили снаге за развој Јуниорске школе

 

Подржавајући овај пројекат, ATP сада може да допринесе избору и креирању садржаја прилагођеном нарочито за младе јуниоре, да шаље стручњаке на часове Јуниорске школе и да даје савете о широком распону тема из наставног плана Школе.

 

 

Рос Хачинс, главни службеник за питања играча у ATP, изјавио је: „Проширивање образовних програма за наше играче и долазак до најбољих играча на свету у раном узрасту представљају кључне приоритете за ATP.“

Генерални директор Tennis Europe Томас Хамерл покренуо је овај пројекат 2018. године, и прокоментарисао је: „Одушевљени смо што ћемо сарађивати са ATP у овом пројекту, што значи да сада радимо са оба управљачка тела – са ATP и WTA.“

 

 

Јуниорска школа додаје едукативни аспект формативним искуствима са терена, која играчи стичу на туру. Све информације, укључујући и списак планираних часова у 2020. години, можете наћи овде.

https://www.tenniseurope.org/page/36514/Tennis-Europe-Junior-School

 

 

Извор:

https://www.tenniseurope.org/news/132313/ATP-Tennis-Europe-join-forces-for-Junior-School

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *