Ognjen Milić, Todor Vukomanović, Ana Savković, Milica Popovski, Nikola Pilić, BOŽIĆNI TURNIR 2020 U14, Teniski klub Crvena zvezda Beograd, Tennis Europe Junior Tour

BOŽIĆNI TURNIR, U14 Tennis Europe, Београд, ТК Црвена звезда, 4-11.1.20.

У ТК Црвена звезда у Београду се од 4. до 11. јануара 2020. године одржава BOŽIĆNI TURNIR, међународни тениски турнир 3. категорије за девојчице и дечаке до 14 година, у организацији и у оквиру Tennis Europe Junior Tour-a. Игра се на шљаци, а врховни судија је Стефан Чукић.

Учествује много такмичара такмичара из Србије и из више других земаља. Главни турнир почиње у понедељак 6. јануара, на православни Бадњи дан.

 

Детаљније BOŽIĆNI TURNIR, U14 Tennis Europe, Београд, ТК Црвена звезда, 4-11.1.20.

 

⌚  11.1.20.  16.25 h

Српски тенисери Ана Савковић и Тодор Вукомановић су освојили титулу у синглу на BOŽIĆNOM TURNIRU у ТК Црвена звезда, Милица Поповски и Огњен Милић су освојили друго место, а Никола Јовић и Никола Лулић су тријумфовали у дублу. Честитамо!

Ана Савковић је у финалу победила Милицу Поповски 6-2 7-5, док је Тодор Вукомановић после 2 сата и 45 минута велике борбе у финалу, победио Огњена Милића 6-2 4-6 7-6(7). У узбудљивом тај-брејку завршног сета, Тодор је водио 6-2, да би Огњен преокренуо и повео 7-6, и на крају је Тодор победио 9-7.

Никола из Ниша и Никола из Београда победили су у финалу дубла румунски пар Ливију Попирлан/Тудор Тибелеа 7-5 6-0.

Тодору и Огњену пехаре је уручио Никола Пилић, играчка и тренерска легенда југословенског и светског тениса!

 

 

 

 

⌚  10.1.20.  18.27 h

Српски тенисери Ана Савковић, Милица Поповски, Огњен Милић и Тодор Вукомановић су данас ушли у финале сингла на BOŽIĆNOM TURNIRU, док је Клара Ваја са Румунком Сицилијом Алесијом Еленом Јоником освојила титулу у дублу. Тара Михаљевић и Александар Даскаловић су после велике борбе завршили такмичење у полуфиналу сингла, Тара Михаљевић и Милица Поповски су освојиле друго место у дублу, а Никола Јовић и Никола Лулић су ушли у финале дубла. Браво за све!

Честитамо и Лазару Виријевићу и Александру Даскаловићу, Теодори Костовић и Катарини Милошевић, односно Огњену Милићу и Македонцу Амару Хусеиновиќу, на пласману у полуфинале дубла!

Првак Србије до 12 година Огњен Милић је у полуфиналу победио Мађара Корнела Халмоша 6-1 6-4, а Милица Поповски је у узбудљивом полуфиналном мечу победила Тару Михаљевић 6-7(4) 7-6(6) 6-4. Ана Савковић је победила Гркињу Сотирију Катсали 6-1 6-4. На крају је у „српском“ полуфиналу Тодор Вукомановић у неизвесном мечу победио Александра Даскаловића 3-6 6-0 6-4.

Клара Ваја и Румунка Јоника су у финалу дубла победиле Милицу Поповски и Тару Михаљевић 7-5 6-0, а у полуфиналу су победиле Теодору Костовић и Катарину Милошевић 6-3 6-0. Никола Лулић и Никола Јовић су у полуфиналу дубла после велике борбе победили Огњена Милића и Македонца Амара Хусеиновиќа 4-6 6-2 10-8, док су Александар Даскаловић и Лазар Виријевић у полуфиналу изгубили од румунског пара Ливију Попирлан/Тудор Тибелеа 3-6 3-6.

 

 

Milica Popovski, Rođendan Milice Popovski, BOŽIĆNI TURNIR 2020 U14, Teniski klub Crvena zvezda Beograd, Tennis Europe Junior Tour
Милица Поповски је почастила све учеснике турнира, јер јој је данас рођендан. Срећан рођендан Милице желе ти Мали играчи! ? ?

 

Погледајте део полуфиналног меча Поповски – Михаљевић; реч је о неколико гемова с краја 1. сета:

 

 

 

⌚  9.1.20.  17.21 h

У полуфинале сингла на BOŽIĆNOM TURNIRU су се пласирали српски тенисери Ана Савковић, Тара Михаљевић, Милица Поповски, Огњен Милић, Александар Даскаловић и Тодор Вукомановић. Честитамо!

У полуфинале дубла су ушли српски тенисери Лазар Виријевић и Александар Даскаловић, односно Никола Јовић и Никола Лулић, као и тенисерке Теодора Костовић и Катарина Милошевић, тј. Тара Михаљевић и Милица Поповски, као и Клара Ваја са Румунком Сицилијом Алесијом Еленом Јоником. Браво!

Ана Савковић је у четвртфиналу победила Теодору Костовић 6-1 6-0, Тара Михаљевић је после преокрета савладала Румунку Сицилију Алесију Елену Јонику 2- 6-2 6-0, а Милица Поповски је победила Гркињу Александру Панагиотиду 6-3 7-5.

Првак Србије до 12 година Огњен Милић је у четвртфиналу победио Румуна Ливијуа Попирлана 7-6(2) 6-2, а Александар Даскаловић је савладао Андрију Чопића 4-6 6-0 6-1. Тодор Вукомановић је победио Симеона Станковића 6-4 7-5.  Ива Рафаиловић (Црна Гора) је у четвртфиналу изгубила од Гркиње Сотирије Катсали 4-6 5-7.

 

 

 

⌚  8.1.20.  19.41 h

Oд српских тенисера у четвртфинале су се до сада пласирали Ана Савковић, Теодора Костовић, Тара Михаљевић, Милица Поповски, Огњен Милић, Александар Даскаловић, Симеон Станковић, Тодор Вукомановић и Ива Рафаиловић (игра под заставом Црне Горе). Честитамо!

 

 

 

 

 

 

Прошлогодишњи победници су били српски тенисери Алекса Писарић и Миа Ристић. Године 2018. су победили Србин Крста Петровић и Македонка Јана Стојанова, a 2017. године су победили Црногорац Алекса Кривокапић и Бугарка Дарија Радулова, док су 2016. године тријумфовали Србин Горан Животић и Бугарка Дарија Радулова, прочитајте извештај са тог турнира. Почетком 2015. године трофеј су освојили Бетина Токач (Турска) и Марио Алексић (Црна Гора), погледајте како је то изгледало.

 

 

⌚  5.1.20.  21.10 h

У главни жреб су се од српских тенисера пласирали: Ана Савковић, Саша Сакура Штула, Петра Коњикушић, Стела Џимовић, Симеон Станковић, Давид Ракић, Никола Радишић и Ива Рафаиловић (игра под заставом Црне Горе).

 

 

 

 

Девојчице

 

Резултати полуфинала:

 

Ана Савковић (Србија) – Сотириа Катсали (Грчка)  6-1 6-4

Милица Поповски (Србија) – Тара Михаљевић (Србија)  6-7(4) 7-6(6) 6-4

 

 

⌚  10.1.20.  11.10 h

Главни жреб, резултати четвртфинала:

Квалификације, коначни резултати:

 

 

Дечаци

 

Резултати полуфинала:

 

Огњен Милић (Србија) – Корнел Халмош (Мађарска)  6-1 6-4

Тодор Вукомановић (Србија) – Александар Даскаловић (Србија)  3-6 6-0 6-4

 

 

⌚  9.1.20.  17.17 h

Главни жреб, четвртфинале:

 

Квалификације, коначни резултати:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *