Otvoreno prvenstvo Pirota do 8 godina crveni nivo, Teniska akademija Todorović Pirot

Црвени тим најбољи на ОП Пирота до 8 година у ТА Тодоровић (црвени ниво)

Отворено првенство Пирота за дечаке и девојчице до 8 година, турнир црвеног нивоа из програма Tennis 10s, одржан је у суботу 15. маја 2021. године у Тениској академији Тодоровић, у оквиру календара Тениског савеза источне Србије. Турнир је одигран на шљаци, а учествовало је 11 такмичара из Ниша, Бабушнице, Лесковца и Пирота. Турнир је протекао у одличној атмосфери, сви играчи су били презадовољни на крају турнира.

Девојчице и дечаци су били подељени у два тима: црвени и плави, а победио је црвени тим.

За најбољег дечака на турниру проглашен је Коста Стојиљковић (ТК Шумице Лесковац), а за најбољу девојчицу Даница Мијалковић (ТА Тодоровић Пирот).


Детаљније Црвени тим најбољи на ОП Пирота до 8 година у ТА Тодоровић (црвени ниво)
Kosta Stojiljković, Danica Mijalković, Otvoreno prvenstvo Pirota do 8 godina crveni nivo, Teniska akademija Todorović Pirot
Најуспешнији дечак и девојчица Даница Мијалковић и Коста Стојиљковић са организаторима турнира у ТА ТодоровићТурнир је одигран по систему који је Тениски савез Србије увео прошле године, а правилник можете видети овде. Издвојили смо за вас најважније детаље који се односе на турнире црвеног нивоа. Такмичења на ЦРВЕНОМ НИВОУ је за играче узраста од 6 до 8 година и у тимовима играју заједно дечаци и девојчице. Издвојили смо за вас најважније детаље који се односе на турнире црвеног нивоа.

На ЦРВЕНОМ НИВОУ је екипно такмичење. Играчи се жребају у тимове и тимови се такмиче између себе. Вољом жреба играчи се деле у два тима, која се надмећу између себе. Играчи учествују у жребу и сами жребају у којем тиму ће играти. Тимови не морају да имају исти број играча.

Мечеви се играју на један тај-брејк сет до 7. Победнички тим је онај тим чији су играчи освојили највише поена. Сваком тиму се сабирају поени које је освојио сваки играч из тима и добије се укупни збир поена које је један тим освојио. Тим који је освојио више поена је победник такмичења.


СИСТЕМ НАГРАЂИВАЊА ИГРАЧА

Играчи се награђују за своја достигнућа на такмичењима као и за њихов развој. Развојни пут играча посматраће се кроз табелу достигнућа и резултат ће бити забележен на заједничкој листи.

СИСТЕМ БОДОВАЊА ЦРВЕНИ НИВО

Играчи за учествовање добијају 50 поена и за сваки освојени поен у мечевима добијају по један поен за листу достигнућа.

ЛИСТА ДОСТИГНУЋА ИГРАЧА

Играчи скупљајући поене са такмичења прате свој развој на листи достигнућа.

Листа достигнућа има следеће нивое развоја играча:

КЛУБ 100 за освојених 100 поена и више КЛУБ 250 за освојених 250 поена и више КЛУБ 500 за освојених 500 поена више КЛУБ 750 за осовојених 750 поена и више КЛУБ 1000 за освојених 1000 поена и више.

За достизање сваког нивоа играч ће бити награђиван од стране Тениског савеза Србије за свој успех.

Када играч прелази са црвеног на наранџасти ниво и са наранџастог на зелени ниво, не преноси бодове са нижег нивоа већ почиње такмичење на вишем нивоу без поена.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *