Jovana Teodorović, Nikolina Pešić, Otvoreno prvenstvo Sivca do 10 godina narandžasti nivo, Teniski klub Sivac

Десетогодишњаци уживали у тенису на ОП Сивца (ТК Сивац, наранџасти ниво)

Отворено првенство Сивца за дечаке и девојчице до 10 година, турнир наранџастог нивоа из програма Tennis 10s, одржан је у недељу 21. новембра 2021. године у ТК Сивац у Сивцу, у оквиру календара Тениског савеза Војводине. Учествовало је 15 малих тенисера, а турнир је протекао у знаку добрих мечева и лепог дружења. Видело се да децу покреће љубав према тенису, и одушевљено су приказивали све што су до сада научили на тренинзима.

Најуспешнији дечаци на турниру у ТК Сивац били су Марко Пезић (ТК СОЛ 022 Шид), Вукашин Богдановић (ТК Агримес Београд), Душан Лазаревић (ТК Партизан Београд), Филип Баричак (ТК Елита 2018 Инђија) и Коча Миланковић (ТК СОЛ 022 Шид). У конкуренцији девојчица највише успеха су имале Јована Теодоровић (ТК Сивац), Николина Пешић (ТК Партизан Београд), Милица Ћапин (ТА Типсаревић Београд) и Лара Судар (ЈТК Јагодина). Честитамо!


Детаљније Десетогодишњаци уживали у тенису на ОП Сивца (ТК Сивац, наранџасти ниво)
Мечеви се играју на један сет до 4 освојена гема. Победнички тим је онај тим чији су играчи освојили највише поена. Сваком тиму се сабирају освојени гемови које је освојио сваки играч из тима и добије се укупни збир поена које је један тим освојио. Један гем вреди један поен. Тим који је освојио највише поена је победник такмичења.


СИСТЕМ НАГРАЂИВАЊА ИГРАЧА

Играчи се награђују за своја достигнућа на такмичењима као и за њихов развој. Развојни пут играча посматраће се кроз табелу достигнућа и резултат ће бити забележен на заједничкој листи.

СИСТЕМ БОДОВАЊА НАРАНЏАСТИ НИВО

Играчи за учествовање добијају 50 поена и за сваки освојени гем добијају 3 поена за листу достигнућа.

ЛИСТА ДОСТИГНУЋА ИГРАЧА

Играчи скупљајући поене са такмичења прате свој развој на листи достигнућа.

Листа достигнућа има следеће нивое развоја играча:

КЛУБ 100 за освојених 100 поена и више КЛУБ 250 за освојених 250 поена и више КЛУБ 500 за освојених 500 поена више КЛУБ 750 за осовојених 750 поена и више КЛУБ 1000 за освојених 1000 поена и више.

За достизање сваког нивоа играч ће бити награђиван од стране Тениског савеза Србије за свој успех.

Када играч прелази са црвеног на нараџасти ниво и са наранџастог на зелени ниво, не преноси бодове са нижег нивоа већ почиње такмичење на вишем ниову без поена.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *