Turniri zelenog i crvenog nivoa Road To Cherry Cup i TK Đukić, Cherry Sport

Добро дошли на Road To Cherry Cup & TK Đukić

У петак 12. јуна 2020. године у ТК Ђукић на Новом Београду почиње турнир Road To Cherry Cup & TK Đukić ЦРВЕНОГ И ЗЕЛЕНОГ нивоа, у организацији CHERRY SPORT и ТК ЂУКИЋ. Турнир ће трајати до недеље 14. јуна 2020. године. Током овог јединственог спортског догађаја имате прилику да освојите вредне награде. Видимо се у ТК Ђукић!


Детаљну најаву турнира погледајте на сајту Cherry Sporta: ttps://www.cherrysport.net/news/dobro-nam-do%C5%A1li-na-road-to-cherry-cup-tk-%C4%90uki%C4%87


Детаљније Добро дошли на Road To Cherry Cup & TK Đukić

Победници ће добити плакету ТК ЂУКИЋ и WC и ВАУЧЕР ЗА КОТИЗАЦИЈУ ЗА CHERRY CUP SKOPJE 2020, а једна од награда су 2 пакета карата за Adria tour за суботу и недељу – на лутрији ће их освојити 2 такмичара, који могу поведу једног родитеља. Победници и финалисти зеленог турнира добиће БИДИ БАДУ ваучер.

У петак поподне ће бити организована радионица менталног тренера тенисера Љубице Јовановић, а у суботу моторичка радионица Драгана Томовића и његовог тима.

Турнир црвеног нивоа се игра по адаптираном такмичарском формату „Играм, учим, сакупљам…“, уз специјални систем награђивања „сакупљамо трешњице“.

Током турнира биће постављен заједнички промо-штанд за све клубове и тренере чија деца играју на турниру. Позивамо их да припреме свој промо-материјал.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *