Anastasija Čolović, Tijana Sretenović, Lola Radivojević, Ognjen Milić, Mihailo Topić, Vuk Rađenović, Marko Nešić, Darko Gagić, Tipsarević mali igrač 2019, Izbor za najboljeg malog tenisera Srbije u 2019, Teniska akademija Tipsarević Beograd, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači, kids tennis

Доделили смо награде „Типсаревић мали играч 2019“ [фото] [видео]

У Тениској академији Типсаревић у Београду су у уторак 18. фебруара 2020. године додељене награде најбољим малим тенисерима у Србији, изабраним у оквиру наградног избора „Типсаревић мали играч 2019“, који смо организовали у сарадњи са Тениском академијом Типсаревић.

Подсетимо, најбољи тенисери Србије у 2019. години у конкуренцији до 10, 12 и 14 година изабрани су пре месец и по дана гласањем посетилаца сајта Мали играчи путем анкете, као и српских тениских тренера путем е-поште. Стигло је укупно 7.195 гласова посетилаца сајта, а гласало је и 46 тренера.

 

 

Детаљније Доделили смо награде „Типсаревић мали играч 2019“ [фото] [видео]

 

Anastasija Čolović, Tijana Sretenović, Lola Radivojević, Ognjen Milić, Mihailo Topić, Vuk Rađenović, Marko Nešić, Tipsarević mali igrač 2019, Izbor za najboljeg malog tenisera Srbije u 2019, Teniska akademija Tipsarević Beograd, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači, kids tennis
Добитници награда „Типсаревић мали играч 2019“

 

Ево који играчи су били номиновани у конкуренцији до 10 година (азбучним редоследом презимена): Агбаба Лана, Вујовић Луна, Ђокић Филип, Кривокапић Крсто, Перић Игор, Поповски Душица, Софреновић Угљеша, Стојиљковић Павле, Топић Михаило и Чоловић Анастасија.

До 12 година: Бјелобрк Јован, Жикић Александар, Костовић Теодора, Крушчић Вук, Матовић Милан, Милић Огњен, Нешић Марко, Премовић Јана и Стевановић Александра.

До 14 година: Грујић Јована, Здравковић Емилија, Лазаревић Анђела, Лудошки Зоран, Писарић Алекса, Радивојевић Лола, Рађеновић Вук, Ристић Миа, Сретеновић Тијана, Стојановски Лара и Хаџимехмедовић Ромео.

До 10 година „Типсаревић мали играч 2019“ је Михаило Топић, друго место је освојила Анастасија Чоловић, а трећи је Павле Стојиљковић.

Прво место у конкуренцији до 12 година је освојио Огњен Милић, друго место је освојио Јован Бјелобрк, а треће место су поделили Марко Нешић и Јана Премовић.

До 14 година највише гласова је освојили Вук Рађеновић, а друго место су поделили Зоран Лудошки, Лола Радивојевић и Тијана Сретеновић.

Честитамо првопласиранима и захваљујемо свим посетиоцима сајта и тениским тренерима који су изабрали најбоље тенисере Србије!

 

Mihailo Topić, Vuk Rađenović, Ognjen Milić, Tipsarević mali igrač 2019, Izbor za najboljeg malog tenisera Srbije u 2019, Teniska akademija Tipsarević Beograd, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači, kids tennis
Најбољи у конкуренцији до 14, 10 и 12 година: Вук Рађеновић, Михаило Топић и Огњен Милић

 

Захваљујемо Тениској академији Типсаревић што и на овај начин путем помаже развој дечјег и јуниорског тениса у Србији. Свако ко је боравио у Академији може да се увере какве услове за рад имају њени млади чланови, како из Србије тако и из иностранства, а наравно и многи тенисери из самог светског врха!

Захваљујемо Тениском клубу Дрил, Тениском клубу Харон (спортска одећа Биди Баду), Тениском клубу Премиум, компанијама Kirschbaum, Cherry Sport и издавачкој кући Чаробна књига, што су уз главног спонзора обезбедили лепе награде за троје првопласираних у све три старосне групе.

 

Погледајте како је изгледала додела награда, којој је присуствовало седморо награђених (остали су одсутни из објективних разлога, и награде ће им бити додељене накнадно):

 

По завршетку церемоније доделе награда уредник сајта Ненад Букарица је разговарао са Анастасијом, Лолом, Тијаном, Михаилом, Огњеном, Марком и Вуком о томе шта је оно најлепше чега се сећају из тениске 2019. године, ко је њихов омиљени тенисер а ко спортски узор, и који су њихови тениски снови:

 

Прва награда у све три категорије је ваучер Тениске академије Типсаревић у вредности од 5.000 динара за куповину спортске опреме.

 

Darko Gagić, Nenad Bukarica, Tipsarević mali igrač 2019, Izbor za najboljeg malog tenisera Srbije u 2019, Teniska akademija Tipsarević Beograd, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači, kids tennis
Менаџер Тениске академије Типсаревић Дарко Гагић се обраћа деци и родитељима

 

Лепе тениске награде за другопласиране и трећепласиране у свакој узрасној групи обезбедили су пријатељи сајта: Тениски клуб Харон (спортска опрема Биди Баду), Тениски клуб Премиум и Тениски клуб Дрил, а поклон-комплет тениске опреме за њих је обезбедила компанија Kirschbaum. Cherry Sport је за најбоље припремио „Мој тениски дневник“, а издавачка кућа Чаробна књига своја издања намењена деци.

 

Tipsarević mali igrač 2019, Izbor za najboljeg malog tenisera Srbije u 2019, Teniska akademija Tipsarević Beograd, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači, kids tennis

 

Захваљујемо сниматељу Зорану Станићу и Ненаду Топићу, Михаиловом тати, на великој помоћи приликом снимања и фотографисања доделе награда!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.