Edukativni centar za roditelje i decu tenisera, Ljubica Jovanović, Mentalni trener tenisera Ljubica Jovanović

Едукативни центар за родитеље и децу

На основу вишегодишњег рада са малим играчима, уочавајући недостатке у њиховом односу према тенису и у жељи да се боље развију као тенисери и као личности, направљен је Едукативни центар за родитеље и децу. Едукација, једночасовни тренинзи су конципирани за дете (тенисера/тенисерку до 18 година старости) и за једног или оба родитеља. Индивидуална је, што значи да се тренинзи одржавају понаособ, одвојено са родитељем/родитељима и са дететом. Углавном за обуку треба да се одлучи родитељ који прати дете на турнирима.

 

Главни циљ је БИТИ БОЉИ ТЕНИСКИ РОДИТЕЉ!

 

Путем ове едукације сазнаћете који су кораци менталне припреме пред меч, какво је препоручено понашање пре и у току меча, како бисте били права подршка свом детету и како бисте му помогли да отклони трему и страх, а не обрнуто (што је заиста честа појава на терену). Добићете инструкције како да свом детету будете ослонац и подршка у току меча, како да му будете помоћ у превазилажењу критичних ситуација, како да му помогнете да савлада нервозу и врати фокусираност. Унапредићемо ваш став и комуникацију након меча, како би ваше дете могло правилно да анализира меч, своје предности и недостатке у циљу побољшања перформанса на мечевима. И ви и дете ћете се упознати са визуализацијама и релаксационим вежбама које отклањају нервозу, страх, смањују трему, али и креирају жељену будућност.

 

 

Тенис је спорт где играчи/играчице треба да развију своју самосталност и подигну самопоуздање, те ћете у току обуке сазнати које су то препоручене обавезе и одговорности Вас, а које детета, по препоруци ITF-a за младе тениске играче.

 

Детаљније Едукативни центар за родитеље и децу

 

Закажите своју обуку и унапредите своје знање, вештине комуникације и однос са својим дететом!

Помозите свом детету да на прави начин одрасте и унапреди своју тениску каријеру!!!

 

Више информација можете погледати овде

http://www.ljubicajovanovic.com/index_files/edukacija_za_decu_i_roditelje.htm

 

Marija Mišić, Teniski blog Na Svom Terenu, sajt o dečjem tenisu Mali igrači, Andrija Gerić

 

Контакт

ljubica.jovanovic.coach@gmail.com

или

+ 381  63 8 654 597 (Mob, Viber,WhatsApp)

 

Ljubica Jovanović trener za mentalnu pripremu tenisera

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *