Evolution листа достигнућа – зелени ниво, 29.6.2021.

По новим правилима Тениског савеза Србије за програм Tennis 10’s, играчи и клубови, скупљајући поене са такмичења, прате свој развој на листи достигнућа.


Испод можете наћи листу за зелени ниво – листа је за девојчице ажурирана данас, 29. јуна, а за дечаке 23. јуна 2021. године. Испод можете прочитати и правила такмичења (линк за правила на сајту ТСС је овде).


Преносимо молбу координатора за програм Tennis 10’s у Тениском савезу Србије, Дејана Вукојичића: Поштовани родитељи, пошто је листа црвеног нивоа обрађена први пут у 2021. години, молим Вас обавестите нас уколико има могућих пропуста. Информације шаљите на адресу е-поште: dejan.vukojicic@teniskisavez.com


Teniski savez Srbije logotip, TSS logotip

Evolution Kids Tennis програм је званични програм Тениског савеза Србије за децу узраста до 10 година. У оквиру програма прикључено је преко 80 клубова чланица Тениског Савеза Србије. Обучено је преко 200 тренера који раде у клубовима чланицама. Такође, Тениски савез Србије је помогао и клубовима, донирајући им потребну опрему за спровођење програма.


Детаљније Evolution листа достигнућа – зелени ниво, 29.6.2021.

Зелени ниво девојчице, 29.6.2021.


Преузмите листу достигнућа девојчица на зеленом нивоу у PDF формату.


Зелени ниво дечаци, 23.6.2021.

Преузмите листу достигнућа дечака на зеленом нивоу у PDF формату.


СИСТЕМ НАГРАЂИВАЊА ИГРАЧА

Играчи се награђују за своја достигнућа на такмичењима као и за њихов развој. Развојни пут играча посматраће се кроз табелу достигнућа и резултат ће бити забележен на заједничкој листи.

ЛИСТА ДОСТИГНУЋА ИГРАЧА

Играчи скупљајући поене са такмичења прате свој развој на листи достигнућа.

Листа достигнућа има следеће нивое развоја играча:

КЛУБ 100 за освојених 100 поена и више КЛУБ 250 за освојених 250 поена и више КЛУБ 500 за освојених 500 поена више КЛУБ 750 за осовојених 750 поена и више КЛУБ 1000 за освојених 1000 поена и више.

За достизање сваког нивоа играч ће бити награђиван од стране Тениског савеза Србије за свој успех.

Када играч прелази са црвеног на наранџасти ниво и са наранџастог на зелени ниво, не преноси бодове са нижег нивоа већ почиње такмичење на вишем ниову без поена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *