Filip Đokić, Vlad Catalin Sandu, Giulia Safina Popa, Yelena Lebeau, MEMORIJAL DR MLADEN STOJANOVIC 2021 U12 Prijedor, TK Dr Mladen Stojanović Prijedor, Tennis Europe Junior Tour

Филип Ђокић финалиста ETA U12 MEMORIJAL DR MLADEN STOJANOVIĆ 2021 у Приједору

Међународни турнир за девојчице и дечаке до 12 година MEMORIJAL DR MLADEN STOJANOVIĆ 2021 одржан је у Приједору, у Босни и Херцеговини (1. категорије), од 3. до 9. јула 2021. године, у оквиру Tennis Europe Junior Toura. Играно је у ТК Др Младен Стојановић на 6 шљакастих терена. Овај приједорски клуб може да се похвали традицијом дугом 99 година!

Репрезентативац Србије и финалиста Дворанског првенства Србије Филип Ђокић освојио је 2. место у синглу на јаком турниру у Приједору, а са Михаилом Топићем и 2. место у дублу. Честитамо!

Добар резултат су остварили и победник Дворанског првенства Србије Михаило Топић и Лана Агбаба, који су играли у четвртфиналу сингла, а браво и за првака Црне Горе Вука Крстајића, који је играо у полуфиналу сингла и освојио је титулу у дублу, заједно са Грком Григориосом Папајоануом.

Победници турнира су Румуни Влад Каталин Санду и Ђулија Сафина Попа. Румун Санду је у финалу победио Филипа Ђокића 6-1 6-0.

Од осталих српских тенисера, Анастасија Чоловић и Миа Ракић су заустављене у 2. колу, а Вук Пантић Црнчевић, Реља Хуберт и Јован Алексић у првом.


Детаљније Филип Ђокић финалиста ETA U12 MEMORIJAL DR MLADEN STOJANOVIĆ 2021 у Приједору

Letnji teniski kamp EVOLUTION 2021, Kamp Dejana Vukojičića na Zlatiboru, Evolution Kids Tennis, teniski trener Dejan Vukojičić

Филип Ђокић је ове године освојио тутулу у синглу и био финалиста дубла на ETA U12 турниру Bellevue Cup 2021 у Улцињу, а освојио је титулу у дублу на ETA U12 турнирима у Чачку и у Прокупљу: TENNIS POINT OPEN 2021 и PROKUPLJE OPEN 2021.Прочитајте извештај са турнира у Приједору 2019. године, када су победили Немица српског порекла Настасија Нестеровић и Француз Грегори Врел Нагел. На турниру 2018. године је српска тенисерка Анђелија Марковић освојила друго место у синглу и титулу у дублу на турниру у Приједору, заједно са Тамаром Костић из Аустрије. Тенисер српског порекла Милан Матовић (Израел) освојио је друго место у синглу и тутулу у дублу, а Тамара Костић је победила у синглу, као и Хрват Фран Раконић код дечака. Године 2017. српски тенисери Зоран Лудошки и Дарја Шувирденковасу били победници турнира у Приједору, док су 2016. године тријумфовали Србин Никола Зекић, и Румунка Ванеса Јоана Георгиана Попоа Теиусану. Године 2015. најбољи су били Хрвати Ловре Ерцег и Антониа Ружић.


Резултати у синглу:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *