Moje pripreme za Teniske Nade, 14. Teniske Nade, Champions Bowl Serbia 2021, Champions Bowl Srbija 2021, Trofej grada Beograda, dečji teniski turnir 14. teniske nade, Teniski klub Haron Beograd

Фото и видео наградни конкурс „Моје припреме за 14. Тениске Наде“

Ретко који успех је остварен без добре припреме, а нарочито у тенису – ту значајнијег резултата нема преко ноћи. Остало је још двадесетак данас да се припремите за наступ на међународном турниру 14. Тениске Наде, квалификационом за светско такмичење Champions Bowl у Умагу.


Champions Bowl Serbia организује наградни конкурс „Моје припреме за 14. Тениске Наде“ – пошаљите слике и видео-записе о томе како се припремате за овај важан турнир за децу до 9, 10, 11, 13 и 15 година, и имате шансу да освојите бесплатну котизацију за турнир!


Детаљније Фото и видео наградни конкурс „Моје припреме за 14. Тениске Наде“

Садржина и форма

Фотографија или видео-запис о томе како се припремате за 14. Тениске Наде, на тениском терену, у природи, на мору, у базену, са тренером, другарима, љубимцима – избор је ваш!


Трајање наградног конкурса и начин слања


Конкурс траје до 24. јуна 2021. године, а слике и видео-записе са својим контакт-подацима нам пошаљите мејлом или вајбером на:

  • redakcija@maliigraci.rs
  • вајбером на број +381638255296

Критеријуми и начин избора победника


Критеријуми:

  • Креативност, духовитост, другарство…

Одлуку о томе које слике и видео-записи су најбољи, донеће жири који ће чинити представници организатора, партнера и спонзора, и то до 26. јуна 2021. године.

Победници ће бити проглашени а награде додељене током трајања турнира; прецизније време ћемо објавити накнадно.


Награде

  • Бесплатна котизација за наступ на Тениским Надама

Мали играчи су медијски партнер турнира, и на нашем сајту моћи ћете да пратите све што се дешава пре турнира и током њега!

Више о турниру

Организатор и оснивач турнира је ТК Харон, Звечанска 16 Београд www.teniskiklubharon.com


Победнички клип на наградном конкурсу „Моје припреме за 14. Тениске Наде“ послао је Никола Јотић из београдског ТК Топако:И осмогодишњи Ђура Котур из ТК Елита 2018 из Инђије послао је видео-запис на наш наградни конкурс „Моје припреме за 14. Тениске Наде“:


Погледајте како се Јанко Младеновић из ТК Ас Тимок из Зајечара припрема за 14. Тениске Наде:


Ево како се Београђанин Марко Павловић из ТК Лоптица припрема за 14. Тениске Наде:


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *