Fotografija godine 2020, Nagradni izbor za fotografiju godine, sajt Mali igrači, Sportsko selo, Bidi Badu, Kirschbaum

Фотографија године 2020: ФИНАЛЕ

Редакција Малих играча заједно са спонзорима по други пут организује наградни избор „Фотографија године 2020“, у којем ћете моћи да изаберете најлепшу фотографију коју смо на сајту објавили у 2020. години. Деца која се налазе на три првопласиране фотографије добиће награде спонзора наградног избора: Спортског села, Биди Баду и Kirschbaum.


Детаљније Фотографија године 2020: ФИНАЛЕ

⌛ 13.12.2020. 19.02 h

За најлепшу фотографију 2020. године изабрали сте слику на којој су Анамарија Ковачевић, Теодора Стефановић, Невена Коларевић, Анђела Крејић и тренер Александра Стошић (139 гласова), док је фотографија на којој се налазе Дуња Марић и Клара Ваја освојила друго место (54 гласова), а треће слика на којој су Марко Павловић, Виктор Вишнић, Урош Ђорђевић и Филип Крајиновић (36 гласова). Четврто место освојила је слика на којој се налазе Урош Рађеновић, Алекса Велиновић и Лазар Луковић (15 гласова), а 5. она на којој је Јефимија Димитријевић (12 гласова). Честитамо!

Деца која се налазе на три првопласиране фотографије добиће награде спонзора наградног избора: Биди Баду, Спортског села и Kirschbaum.

Захваљујемо свима који су гласали, као и спонзорима избора. Наредних дана ћемо вас обавестити о термину и месту доделе награда (пратимо и епидемиолошку ситуацију).

Nevena Kolarević, Anamarija Kovačević, Teodora Stefanović, Aleksandra Stošić, Andrea Mrvić, Fotografija godine 2020, Nagradni izbor za fotografiju godine, sajt Mali igrači, Sportsko selo, Bidi Badu, Kirschbaum

Sportsko selo Beograd, Sportsko rekreativni kompleks Sportsko selo, Teren za padel Sportsko selo

⌛ 13.12.2020. 19.02 h

Коначни резултати:

Fotografija godine 2020, Nagradni izbor za fotografiju godine, sajt Mali igrači, Sportsko selo, Bidi Badu, Kirschbaum


Преузмите списак шифара за све особе које су затражиле шифру (има их 320, а гласало је 256 особа). Можете проверити да ли је на њему и ваша шифра.


⌛ 13.12.2020. 15.26 h

Гласање ће се вршити на следећи начин:

1️⃣ Пошаљите мејл у којем ћете изразити да сте заинтересовани за гласање на нашу адресу е-поште:

maliigraci71@gmail.com

2️⃣ Убрзо ћемо вам у одговору послати шифру

3️⃣ Пошаљите нови мејл са назнаком за коју фотографију гласате (број 1, 2, 3 или 4; можете гласати само за једну фотографију) и са шифром коју смо вам послали (ако не пошаљете шифру, ваш глас неће важити)

✅ Забележићемо ваш глас, и повремено ћемо у овом чланку објављивати тренутно стање

Рок за слање мејла за упит за шифру траје данас (недеља) до 15 часова, а после тога можете послати свој глас до 17 часова.

Током вечери ћемо прогласити победничку фотографију. Објавићемо списак свих шифара које иду уз адресе е-поште са којих се гласало (адресе нећемо објављивати, а тако ћете моћи да нађете своју шифру и проверите да ли је ваш глас убележен).

Уколико приметимо поновни покушај нерегуларности, фотографија за коју је она везана биће дисквалификована, и надамо се да нећемо бити принуђени да се обраћамо надлежним службама за спречавање сајбер криминала.

Хајде да сви уживамо у игри и у сликама ове деце!


Фотографију године ћемо поделити на свим друштвеним мрежама које користимо, и биће то фотографија по којој ћемо се сећати ове 2020. године!

Сваког дана, почевши од 4. децембра, у чланку на сајту поставићемо анкету са неколико фотографија објављених у току два месеца 2020. године. Један посетилац може гласати само за једну фотографију. Фотографија која освоји највише гласова ће ући у завршни избор 5 најбољих фотографија 2020. године. Избор фотографија направила је редакција Малих играча. Приликом одабира трудили смо се да фотографија буде по нечему необична, да има сопствену причу и да та прича говори о другарству, ведрини и спортском духу.

Гласање у оквиру „квалификација“ траје сваког дана. Гласање за октобар и новембар 9. децембра у 9.30 часова, а трајаће до четвртка до 9 ујутру, када ћемо на фејсбук страници прогласити победничку фотографију.

Гласање по месецима трајаће 5 дана (за свака 2 месеца 1 дан), а завршно гласање за целу годину – 5 победничких слика из сваког гласања – трајаће 2 дана, после чега ћемо прогласити „Фотографију године 2020“, као и другопласирану и трећепласирану.

Деца која се налазе на прве 3 фотографије добиће награде спонзора наградног избора: Биди Баду, Спортског села и Kirschbaum.Финале

Fotografija godine 2020, Nagradni izbor za fotografiju godine, sajt Mali igrači, Sportsko selo, Bidi Badu, Kirschbaum

Спонзор финалног избора:

Teniska akademija Tipsarević Beograd, Tipsarevic Tennis Academy

Најлепше фотографије 2020. године:

1. Клара Ваја и Дуња Марић

Klara Vaja, Dunja Marić, Fotografija godine 2020, Nagradni izbor za fotografiju godine, sajt Mali igrači, Sportsko selo, Bidi Badu, Kirschbaum


2. Марко Павловић, Виктор Вишнић, Урош Ђорђевић и Филип Крајиновић

Filip Krajinović, Marko Pavlović, Viktor Višnić, Uroš Đorđević, Fotografija godine 2020, Nagradni izbor za fotografiju godine, sajt Mali igrači, Sportsko selo, Bidi Badu, Kirschbaum

3. Јефимија Димитријевић

Jefimija Dimitrijević, Fotografija godine 2020, Nagradni izbor za fotografiju godine, sajt Mali igrači, Sportsko selo, Bidi Badu, Kirschbaum


4. Урош Рађеновић, Алекса Велиновић и Лазар Луковић

Uroš Rađenović, Aleksa Velinović, Fotografija godine 2020, Nagradni izbor za fotografiju godine, sajt Mali igrači, Sportsko selo, Bidi Badu, Kirschbaum

5. Невена Коларевић, Анамарија Ковачевић, Теодора Стефановић, Анђела Крејић и тренер Александра Стошић

Nevena Kolarević, Anamarija Kovačević, Teodora Stefanović, Aleksandra Stošić, Andrea Mrvić, Fotografija godine 2020, Nagradni izbor za fotografiju godine, sajt Mali igrači, Sportsko selo, Bidi Badu, Kirschbaum

8 мишљења на „Фотографија године 2020: ФИНАЛЕ“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

8 мишљења на „Фотографија године 2020: ФИНАЛЕ“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *