Јулске новости из београдских клубова 18.8.2021.

Најтоплији јул у историји човечанства (од када се мери температура) је за нама. Било је заиста спарно и напорно, али у Београду је одиграно много дечјих турнира, одржано много тренинга, кампова…


Teniski savez Beograda novi logotip

Сваког месеца објављујемо „Новости из београдских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Београда. Позивамо све клубове који су чланови ТСБ да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Тениском савезу Београда на сарадњи и подршци! Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs


Детаљније Јулске новости из београдских клубова 18.8.2021.

ТК Дрил је пожелео срећан рођендан свом оснивачу Драгану Илићу, једном од оснивача Тениског савеза Београда и човеку који пружа велики допринос развоју дечјег и јуниорског тениса у Србији. Срећан рођендан Драгане! ? ?


Тенискa академијa Типсаревић има лепе вести: ускоро отвара подружницу у шпанском граду Кадизу


Чланица ТК Харон Теодора Врућан ускоро одлази на колеџ у Тексас, САД. Пуно среће јој желимо! Теодора је на слици са својим тренерима Иваном Петковићем и Ненадом Вукићевићем


ТК Ђукић се похвалио успехом своје чланице Анђелије Марковић, која је тријумфовала на турниру 1. категорије SUPER 4 до 16 година у овом клубу:


Оснивач ТК Стари Кошутњак Вељко Барјактаровић био је тренер репрезентације Србије до 12 година која је током јула наступила на Европском екипном првенству, Nations Challenge:


TK Sa&Ni је пре неколико дана угостио малишане из Предшколске установе Звездарац:


ТК Премиум се похвалио 2. местом свог члана Михајла Стојиљковића на ОП Београда до 14 година у ТК Privilege:


Чланови ТК Форхенд боравили су почетком августа на кампу на Златибору, заједно са другарима из братског клуба, Школе тениса Top Spin из Крагујеваца:


TK White Star је поносан на свог члана Владу Јанкања, који је освојио 1. место на турниру 1. категорије SUPER 4 до 16 година у ТК Ђукић:


Такмичарке ТК Топако су се пласирале на завршни турнир Екипног првенства Србије до 14 година (на слици са тренером Андријом Павићевићем):


Једна од најуспешнијих чланица TK Classics Вера Марковић поново у свом клубу:


TK Fair Play је поносан на успех свог члана Радомира Томића, који је освојио 2. место на ОП Београда до 18 година у ТК Црвена звезда:


У TK Match’n play је током јула одржан летњи камп:


ТК Ушће из птичје перспективе:


Оснивач Тениске академије Обрадовић Богдан Обрадовић у Кини:


Београдски тениски клуб крајем августа организује Камп Тара:


Отворен је ресторан у Тениском центру Новак:


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *