Kirschbaum Flash žica, Kirschbaum žice i gripovi, Kirschbaum strings and grips, Kirschbaum Srbije, Firma Top Tenis RS, Popusti i ugovori za tenisere

Kirschbaum Flash жице доступне у Србији

Фирма Top Tenis, званични заступник Kirschbaum жица и грипова у Србији, од пре неколико дана у понуди има нову Kirschbaum жицу – Flash. У питању је најновија жица из Pro Line фамилије жица са унапређеном технологијом и са новим компонентама, што све заједно побољшава укупне перформансе ове жице.

Код ове жице постигнут је одличан баланс између контроле и снаге, такође жица одлично држи тензију, што резултира у мањем померању жица на рекету током игре. Жица је такође одлична да се комбинује са другим жицама, тј. за хибридно шпановање, где се комбинују две различите жице како би се извукле најбоље особине и предности из обе жице.


Новина код ове жице је такође што долази у више различитих боја и на тај начин свако може пронаћи своју боју која му се највише свиђа. Дебљина жице је 1,20 и 1,25 mm, а постоје у црној, црвеној, ружичастој, зеленој и жутој боји.


Детаљније Kirschbaum Flash жице доступне у Србији


Компанија Kirschbaum жели да пружи подршку младим тенисерима из Србије, па на овом линку можете попунити формулар и послати пријаву за члана Kirschbaum тима: https://www.toptenis.rs/igraci


Испод можете наћи информације о спонзорству, и попустима за играче са националне и интернационалне ранг-листе.


Фирма Top Tenis постоји и послује дуже од 10 година и нуди богат избор тениске опреме, а од краја 2019. године је постала и званични заступник Kirschbaum жица и грипова у Србији. Прочитајте шта све фирма Top Tenis нуди такмичарима и рекреативцима.

Teniske žice Kirschbaum, Top Tenis doo

Веб-сајт: https://www.toptenis.rs/

Инстаграм: https://www.instagram.com/toptenisdoo/

Адреса: Љутице Богдана 2/4

Контакт: Стеван Јевђић 064/166-72-66

Е-пошта: info@toptenis.rs


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *