Anastasija Ignjatić, Leticija Tarocco, Leticija Taroko, Simon Knežević, Emil Dapčević, EMINENT POGORICA CUP U16, Podgorica Crna Gora, TK Eminent Podgorica, Tennis Europe Junior Tour

Кнежевић, Тароко, Дапчевић и Игњатић одлични на ETA U16 EMINENT PODGORICA CUP

Међународни тениски турнир 3. категорије за девојке и младиће до 16 година EMINENT PODGORICA CUP, одржан је у Подгорици од 21. до 24. септембра 2020. године, у организацији и у оквиру Tennis Europe Junior Tour-a. Играно је у ТК Eminent на 6 терена са шљаком. Врховни судија је био Бранко Мердовић, а директор турнира Александра Савељић-Филиповић.

Победници турнира у Подгорици су Симон Кнежевић из Црне Горе и Летиција Тароко из Хрватске, док су финалисти Емил Дапчевић (Црна Гора) и Анастасија Игњатић (Босна и Херцеговина). Честитамо!

Летиција Тароко је у финалу победила Анастасију Игњатић 6-2 6-3, док је Симон Кнежевић у финалу савладао Емила Дапчевића 6-2 2-6 7-6(1). У полуфиналу су играли Милан Ристов, Балша Ђоковић и Петра Мирковић из Црне Горе и Емина Лагарија из Босне и Херцеговине.

Анастасија Игњатић и Емина Лагарија из Босне и Херцеговине освојиле су титулу у дублу, савладавши у финалу руски пар Кушнарева/Суворова 3-6 6-0 10-3, а код младића су титулу у паровима освојили Емил Дапчевић (Црна Гора) и Марко Банићевић (Хрватска), који су у финалу победили црногорски пар Симон Кнежевић/Милан Ристов 6-3 6-2.


Детаљније Кнежевић, Тароко, Дапчевић и Игњатић одлични на ETA U16 EMINENT PODGORICA CUP


На турниру у Подгорици нису учествовали тенисери из Србије.

Резултати:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *