Klupski turnir u TK White Star, Teniski klub White Star Beograd

Лепо дружење и одличан тенис: клупски турнир у ТК White Star

Током претходног викенда београдски ТК White Star је организовао клупски турнир за своје чланове, заједно са ТК Лоптица. После дуже паузе изазване епидемиолошком ситуацијом организовано је дружење деце из два клуба, а одиграни су и одлични мечеви. У клубу који се налази између Бањице и Јајинаца било је весело претходног викенда, где се такмичило око 25 деце на турниру црвеног, наранџастог и зеленог нивоа.

TK White Star је опредељен за такмичарски тенис, а његови тенисери постижу одличне резултате на многим турнирима. Долазе младе снаге, дечаци и девојчице на зеленом нивоу већ постижу одличне резултате, и већ представљају праве наследнике успешних јуниора клуба са Бањице.

Оснивач клуба и тренер Зоран Митић нам је рекао да клуб планира да једанпут месечно, кад нема турнира, организује слична дружења за децу и родитеље.


Детаљније Лепо дружење и одличан тенис: клупски турнир у ТК White Star

У клубу је у претходном периоду унапређена инфраструктура – у потпуности је завршена фитнес сала, у којој кондициони тренер Растко Ристић успешно ради са децом, што већ повољно утиче на њихову кондициону спрему за турнире. Такође, и свлачионице се полако приводе намени и у наредном периоду ће бити довршено њихово опремање, а затим ће бити комплетиран и кафић TK White Star. Прошла година, обележена вирусом корона, успорила је радове на инфраструктури, али полако се планови реализују.


Klupski turnir u TK White Star, Teniski klub White Star Beograd

Зоран Митић је рекао да клуб планира да организује званичне турнире у наредном периоду, као и да ће такмичари клуба учествовати на Екипном првенству Србије.Оснивач клуба Зоран Митић указује велико поверење младим тренерима који предано раде са децом у клубу: главни тренер је његов син Немања Митић (води такмичарски програм), ту су и тренери Лука Стакић и Растко Ристић, а са школицом тренера раде Илија Савић и Теодора Милић. Сви ти млади тренери су прошли такмичарски пут, и стекли су тренерске лиценце на основу којих професионално и вредно раде са такмичарима.

Zoran Mitić, Nemanja Mitić, Luka Stakić, Rastko Ristić, Ilija Savić, Goran Zec, Klupski turnir u TK White Star, Teniski klub White Star Beograd
Јак тренерски тим TK White Star, заједно са Гораном Зецом из ТК Лоптица: Илија Савић, Лука Стакић, Растко Ристић, Зоран Митић и Немања Митић


Зоран Митић је захвалио Тениском савезу Србије који излази у сусрет клубу, а клуб има и одличну сарадњу са родитељима. Клуб планира да подигне организацију на још виши ниво у наредном периоду.

Желимо пуно успеха TK White Star у наставку летње сезоне!Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *