Лола Радивојевић двострука вицешампионка ITF J3 SOUL CUP 1 у Истанбулу

Међународни турнир SOUL CUP 1 (Ј3 ISTANBUL) за младиће и девојке до 18 година (3. разреда), одржан је од 19. до 24. септембра 2020. године у највећем турском граду Истанбулу, у оквиру ITF World Tennis Toura. Играно је на шљакастој подлози.

Петнаестогодишња репрезентативка Србије Лола Радивојевић наставила је са сјајним резултатима у Турској, освојивши друго место на јаком турниру у Инстанбулу и у синглу и у дублу. Браво Лоло!

Лола Радивојевић (2. носитељка) је у финалу изгубила од 4. носитељке, Чехиње Линде Климовицове, 5-7 6-0 6-1.

У дублу је Лола играла са својом противницом из финала сингла, Чехињом Климовицовом, и њих две су у финалу изгубиле од Рускиња Гуреве и Приданкине 1-6 3-6.


Детаљније Лола Радивојевић двострука вицешампионка ITF J3 SOUL CUP 1 у Истанбулу
  • Lola Radivojević, Linda Klimovicova, ITF J3 ISTANBUL SOUL CUP 1 Turska, ITF World Tennis Tour
  • Lola Radivojević, Linda Klimovicova, Anastasiia Gureva, Elena Pridankina, ITF J3 ISTANBUL SOUL CUP 1 Turska, ITF World Tennis Tour
  • Lola Radivojević, Veljko Radojičić, ITF J3 ISTANBUL SOUL CUP 1 Turska, ITF World Tennis Tour


Македонац Берк Бугарик је играо у четвртфиналу сингла, а Александра Симева је дошла до 2. кола. У синглу код младића је турнир освојио Чех Јакуб Менсик, који је у финалу победио Украјинца Артјома Подорожног 6-3 6-1.


Лола Радивојевић је на овај начин наставила са сјајним резултатима на тлу Турске, где је пре недељу дана освојила титулу у синглу и у дублу. Тренутно Лола заузима 133. место на ITF јуниорској ранг-листи, ближи се уласку међу најбољих 100, и најбоље је пласирана српска тенисерка на ITF ранг-листи.


Коначни резултати:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *