Lola Radivojević, Stefan Popović, Melisa Ercan, Samir Banerjee, ITF J3 Alanya TS ACADEMY ALANYA CUP Turska ITF World Tennis Tour

Лоли Радивојевић двострука титула, Стефан Поповић финалиста ITF J3 у Алањи

Међународни турнир TS ACADEMY ALANYA CUP (Ј3 ALANYA) за младиће и девојке до 18 година (3. разреда), одржан је од 12. до 17. септембра 2020. године у ТS Академији у турском граду Алањи, у оквиру ITF World Tennis Toura. Играно је на шљакастој подлози.

Петнаестогодишња репрезентативка Србије Лола Радивојевић остварила је огроман успех освајањем титуле и у синглу и у дублу, док је српски репрезентативац Стефан Поповић освојио друго место у синглу. Браво за обоје!

Лола Радивојевић је у финалу победила Туркињу Мелису Еркан 6-4 6-2, а на турниру је била 4. носитељка. У дублу су Лола и Рускиња Јекатерина Маклакова победиле у фионалу украјинско-руски пар Јесипчук/Зајцева 5-7 7-6 10-6.

Стефан Поповић је био 6. носилац на турниру у Алањи, и у финалу је изгубио од 2. носиоца, Американца Самира Банерјеа 5-7 1-6.


Детаљније Лоли Радивојевић двострука титула, Стефан Поповић финалиста ITF J3 у Алањи
  • Lola Radivojević, Veljko Radojičić, ITF J3 Alanya TS ACADEMY ALANYA CUP Turska ITF World Tennis Tour
  • Lola Radivojević, Stefan Popović, Melisa Ercan, Samir Banerjee, ITF J3 Alanya TS ACADEMY ALANYA CUP Turska ITF World Tennis Tour
  • Lola Radivojević, Ekaterina Maklakova, ITF J3 Alanya TS ACADEMY ALANYA CUP Turska ITF World Tennis Tour
  • Stefan Popović, Samir Banerjee, ITF J3 Alanya TS ACADEMY ALANYA CUP Turska ITF World Tennis Tour
  • Stefan Popović, ITF J3 Alanya TS ACADEMY ALANYA CUP Turska ITF World Tennis Tour


Лоли Радивојевић је ово 2. ITF титула у синглу, а прва коју је освојила ове године. Стефан је ове године освојио ITF титулу на J4 турниру у Улцињу.Коначни резултати:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *