Anđela Lopičić, Anđela Petrović, BOŽIĆNI TURNIR 2020 ITF, ITF, Teniski klub Crvena zvezda Beograd

Лопичић и Петровић победнице ITF BOŽIĆNOG TURNIRA у дублу, Петковић, Стојановић, Зубац и Марђоновић финалисти

Међународни турнир BOŽIĆNI TURNIR за младиће и девојке до 18 година (4. разреда), одржан је од 13. до 18. јануара 2020. године у ТК Црвена звезда у Београду, у оквиру ITF World Tennis Toura. Турнир је одигран у балону, на шљаци.

Српске тенисерке Анђела Лопичић и Анђела Петровић (игра под заставом Швајцарске) су освојиле титулу у дублу на ITF BOŽIĆNOM TURNIRU, док су Ања Петковић, Леонтина Стојановић, Алекса Марђоновић и Димитрије Зубац играли у финалу дубла. Александар Љубојевић играо је у полуфиналу сингла. Честитамо!

Анђела Лопичић и Анђела Петровић су у финалу дубла победиле Леонтину Стојановић и Ању Петковић 6-4 6-2, док су Димитрије Зубац и Алекса Марђоновић у финалу изгубили од Петра Јовановића и Данила Раичевића из Црне Горе 1-6 6-7(6).

Анђела Лопичић, Леонтина Стојановић и Ања Петковић су чланице београдског ТК Харон, па честитамо и њиховом клубу на изванредном резултату!

 

Детаљније Лопичић и Петровић победнице ITF BOŽIĆNOG TURNIRA у дублу, Петковић, Стојановић, Зубац и Марђоновић финалисти

 

Титулу у синглу су освојили Петар Јовановић из Црне Горе и Бугарка Елена Тренчева, док су финалисти Данијал Муминовић из Босне и Херцеговине и Рускиња Викторија Матасова. Честитамо!

 

 

Од осталих српских тенисера највише успеха су имале Сенка Делетић и Миа Марјановић, које су играле у полуфиналу дубла, док су у четвртфиналу сингла играли Андреа Обрадовић, Михаило Савић и Лука Каленић. Лео Пуљић из Босне и Херцеговине дошао је до полуфинала сингла, док је Дивна Ратковић из Црне Горе играла у четвртфиналу сингла.

 

 

Прошле године је Стефан Поповић освојио своју прву ITF титулу на BOŽIĆNOM TURNIRU, Вања Добрњац освојио друго место.

 

 

Резултати у синглу:

 

Резултати у дублу:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *