Novosti iz vojvođanskih klubova, Teniski savez Vojvodine, Vojvođanski teniski savez, TSV, VTS, Sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Мајске новости из војвођанских клубова 15.6.2021.

Мали тенисери из Војводине нижу ових дана успехе на домаћим и међународним такмичењима, а то не би могли да чине да вредно не тренирају. Па да погледамо шта се збивало овог маја у војвођанским клубовима…


Teniski savez Vojvodine logotip, Vojvođanski teniski savez logotip, VTS, TSV

Сваког месеца објављујемо „Новости из војвођанских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Војводине. Позивамо све клубове који су чланови ТСВ да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Војвођанском тениском савезу на сарадњи и подршци! Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs


Детаљније Мајске новости из војвођанских клубова 15.6.2021.

Мали тенисери TК СОЛ 022 из Шида направили су диван пано о ATP турниру Serbia Open у Београду, на којем су учествовали као скупљачи лоптица, и на којем су се сликали са најбољим тенисером света Новаком Ђоковићем и са осталим врхунским тенисерима из читавог света:

Teniski klub SOL 022 Šid
Мали тенисери ТК СОЛ 022 из Шида направили су леп пано са сликама и описом свог учешћа на турниру Serbia Open у Београду

У ТК Хајдук из Куле пре 3 недеље се такмичило пуно малих тенисера:


У ТК Кикинда је недавно одигран регионални турнир за дечаке до 14 година:


Академијa Elite из Новог Сада је поносна на свог члана Стефана Ђурашиновића, који је тријумфовао на ОП Новог Сада до 16 година у ТК Сајмиште:


Мала тенисерка суботичког ТК Спартак Мила Половина победила је на турниру до 10 година у ТК Сирмиум у Сремској Митровици:


Мали тенисери ТК Елита из Инђије прикупљали су у претходном периоду чепове од боца у акцији Црвеног Крста и тако допринели очувању животне средине:


Новосадска ТК Војводина је била домаћин традиционалног турнира 1. категорије до 14 година Шекијев меморијал, који се ове године игра у формату SUPER 4:


Представљање ТК Динамо на сајму спорта у Панчеву:


ТК Галеб 1890 из Зрењанина је поносан на свог члана Зорана Лудошког, који је освојио 2. место на ITF турниру на Кипру:


ТК Змај из Сремске Митровице се поноси успешним наступом свог члана Николе Ноковића на ОП Београда до 12 година у ОТК Београд:


Новосадски ТК Петар Мишић организовао је 12. меморијал Петра Мишића, ветерански турнир, у циљу промоције тениса као идеалног спорта:


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *