Mentalna priprema sportista, sportski psiholog Ana Privrat, Top Performance Coaching

Ментална припрема спортиста: спортски психолог Ана Приврат

Ана Приврат је спортски психолог и спортиста. Рођена је у Београду. Четири године била је лидер одбојкашког колеџ тима у Њу Орлеансу, где је дипломирала психологију 2016. године. У њеној колеџ каријери три пута је била најбољи одбрамбени играч године, четири пута члан првог конференцијалног тима, два пута члан првог регионалног тима, и MVP GCAC играч године 2016. године. Данас је Ана део Inge Rock Coaching и Leadership Akademije, где специјализује своје знање у спортској психологији и лидерству.

 

 

Top Performance тренинг младим спортистима пружа практично знање, менталне вештине, самопоуздање, јасне кораке до циља, начине како превазићи препреке, и многе друге алате којима се сасвим сигурно стиже до врха.

✅ Ментални тренинг „1 на 1“

✅ Top Performance онлајн програм

✅ Skype сесије

✅ Семинари и радионице

 

Детаљније Ментална припрема спортиста: спортски психолог Ана Приврат

 

Спортисти и тимови који користе програм Top Performance сведоче брзом напретку, не само у спорту већ у општем менталном ставу и способности да се изборе изазовним ситуацијама. Наша улога је да помогнемо свима у спорту да постану најбоља верзија себе, да креирају став шампиона и да то и буду. Радимо са активним и посвећеним појединцима који су под притиском или осећају да постоји нешто што их кочи да би заиграли своју игру. Наша мисија је да научимо појединце да буду сигурни у себе, да развију победничку менталну стратегију, да тренирају на најефикаснији начин, исто тако се припреме за такмичења, и дођу до самог врха. Ми смо део тима за подршку спортистима!

 

 

„Магија је у ризиковању свега због једног сна који нико не види, осим тебе“

– Million Dollar Baby

 

 

Шта је Top Performance?

Top Performance је специјално дизајниран програм за достизање врхунских резултата у спорту. Ми помажемо спортистима да постигну свој пун потнцијал и потенцијал свог тима. Ту је и програм индивидуалног рада нашег ментора са поједнцима. Пружамо знање, вештине, и ефикасне методе које се могу праткично користити у достизању највиших циљева. Одабиром програма Top Performance постиже се позитиван став, знање и методе превазилажења страха и препрека, висок учинак под притистком, висок ниво самопoузања, ефективна комуникација са другима, умеће коришћења менталне визуализације, контрола емоција, фокус и мотивација – што све скупа доводи до резулата у спорту о којима сте увек маштали. Верујемо да се ове вештине могу научити и применити кроз инструкције и праксу коју добијате овим програмом.

 

 

Шта је наша мисија?

Наша мисија је да унапредимо спорт у целини, да отклонимо негативна уверења, страхове, и сумње код сваког појединца који доживљава исте. Ми желимо да спорт начинимо местом успеха, напретка, и радости кроз разумевање ментаlне игре и међусобном разумевању једни других у спорту. Спорт садржи све компоненте живота. Ако успете у спорту, са собом ћете понети најважније животне лекције којима ћете се служити у свему што икада будете радили. Спорт се може описати као вредан рад, воља, самопоуздање, позитиван став, поштовање, и фер-плеј.

 

Стара пословица каже: „Како особа ради једну ствар, тако ради и све остале ствари!“ Стога, наша мисија је да спортисте научимо да мисле и делају као шампиони, борци, победници, и најважније као велики људи.

 

Ко је Ана?

 

„Још као дете волела сам спорт. Почела сам да се бавим одбојком са 11 година у мањем клубу у Београду. Како сам одрастала постајала сам све боља и јача, са пуном подршком својих тренера мој ниво игре је временом достигао завидан ниво. Са 17 година добила сам шансу да наставим своју каријеру и студирам у Америци. Том одлуком мој живот се потупуно променио. Тренинзи су постали све тежи, притисак је растао, а такмичења су била много озбиљнија од онога на шта сам ја навикла. Од просечног спортисте као ја, од мене се очекивало да тренирам и понашам се као професионалац. Од превелике жеље, а мањком знања и вештина, дошло је до мог првог менталног пада.

 

Mentalna priprema sportista, sportski psiholog Ana Privrat, Top Performance Coaching

 

Мој тренер Наоми Вошингтон, бивши олимпијски шампион, ми је увек говорила: „Све је у глави!“ Тако сам одлучила да студирам психологију и сво знање применим у пракси. Била сам на корак од изгубљења стипендије када сам одлучила да ћу постати најбољи играч кога су они икада имали. То је био кључни моменат, када се све променило. Истрајала сам у својој намери, али бих слагала када бих рекла да је било лако. Било је веома тешко, али сасвим сигурно могу рећи да је сваки корак био вредан успеха.

 

Пут који сам ја прошла саздан је од комбинације развијања менталних и физичких способности упоредо, превазилажење препрека, и што је најбитније – константно фокусирање на главни циљ. Моје оружје била је храброст да останем јака када је било најтеже, да изађем на терен са ставом победника и докажем да воља и хладна глава могу победити и најтежег противника.

 

Данас помажем спортистима и тимовима да дођу на место где желе бити кроз доказане менталне стратегије. Ако је било могуће за мене, знам да је могуће и за Вас. Ваши снови многу постати стварност, а до њих можемо доћи брже и лакше заједно“ – Ана Приврат

 

 

КОНТАКТ

 

 

Кликом на линк можете заказати свој термин:

https://top-performance-coach.com/sr/kontakt/

Свака прва сесија је потпуно бесплатна!

 

 

Е-пошта: privratana@gmail.com

Телефон:  +381691177505

Веб-сајт: https://top-performance-coach.com/

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *