Mia Ristić, Veljko Krstić, Mihailo Savić, ITF J4 BOŽIĆNI TURNIR 2021 Beograd, Teniski klub Crvena zvezda

Миа Ристић победница ITF BOŽIĆNOG TURNIRA 2021, Вељко Крстић финалиста сингла а Михаило Савић победник у дублу

Међународни турнир BOŽIĆNI TURNIR 2021 за младиће и девојке до 18 година (4. разреда), одржан је од 9. до 16. јануара 2021. године у ТК Црвена звезда у Београду, у оквиру ITF World Tennis Toura. Турнир је одигран у балону, на шљаци.

Велики успех на турниру у ТК Црвена звезда постигли су српски тенисери Миа Ристић, Вељко Крстић и Михаило Савић. Честитамо!

Четрнаестогодишња Боранка Миа Ристић освојила је своју 3. ITF титулу, победивши у финалу победила Румунку Мару Гае 7-6(7) 6-4. У полуфиналу је савладала Рускињу Киру Матушкину 6-4 6-2. Миа је била 6. носитељка на овом турниру. Миа је своју 3. ITF титулу у синглу освојила са само 14 година и тако наговестила сјајне резултате и у будућности. Браво Миа!Вељко Крстић, 5. носилац на турниру, после титуле на ITF турниру у Каиру у новембру 2020. године, заблистао је и у родном Београду, где је у финалу изгубио од Словенца Аљаза Јерана 6-3 4-6 6-3.

Михаило Савић је заједно са Чехом Јаном Храздилом тријумфовао у дублу, где су у финалу победили Румуне Белеу и Бреазуа 6-4 6-1. Честитамо и београдском Player Zone Team, чији су чланови Вељко и Михаило!

У четвртфиналу сингла на BOŽIĆNOM TURNIRU 2021 играли су српски тенисери Ања Петковић, Јована Грујић и Никола Зекић. У полуфиналу дубла играле су Јелена Гојковић и Клара Ваја, односно Ања Петковић и Лара Стојановски, а код младића Зоран Лудошки и Андреј Недић (Босна и Херцеговина). Честитамо!


Детаљније Миа Ристић победница ITF BOŽIĆNOG TURNIRA 2021, Вељко Крстић финалиста сингла а Михаило Савић победник у дублуМиа Ристић је до сада освојила две ITF титуле у синглу – на ITF J4 MONTENEGRO OPEN 2020 у Улцињу и ITF J5 BAR OPEN 2020 у Бару, и једну у дублу – на ITF J5 BARROCO CUP U18 2020 у Софији.


  • Mia Ristić, Dejan Ristić, ITF J4 BOŽIĆNI TURNIR 2021 Beograd, Teniski klub Crvena zvezda
  • Mihailo Savić, Jan Hrazdil, ITF J4 BOŽIĆNI TURNIR 2021 Beograd, Teniski klub Crvena zvezda
  • Jelena Gojković, Klara Vaja, Christian Prevost, ITF J4 BOŽIĆNI TURNIR 2021 Beograd, Teniski klub Crvena zvezda
  • Mia Ristić, ITF J4 BOŽIĆNI TURNIR 2021 Beograd, Teniski klub Crvena zvezda

Прошле године су српске тенисерке Анђела Лопичић и Анђела Петровић (игра под заставом Швајцарске) освојиле титулу у дублу на ITF BOŽIĆNOM TURNIRU, док су Ања Петковић, Леонтина Стојановић, Алекса Марђоновић и Димитрије Зубац играли у финалу дубла. Александар Љубојевић играо је у полуфиналу сингла. Године 2019. је Стефан Поповић освојио своју прву ITF титулу на BOŽIĆNOM TURNIRU, Вања Добрњац освојио друго место.


Резултати у синглу:

Резултати у дублу:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *