Moj teniski dnevnik, MY TENNIS DIARY, CHERRY SPORT, Antonija Markovska

„Мој тениски дневник“ – за децу, родитеље и тренере ?

Занимљиво едукативно издање „Мој тениски дневник“ (MY TENNIS DIARY), намењено играчима, родитељима, тренерима и клубовима, од пре неколико дана је доступно у продаји. Издавач је CHERRY SPORT, оснивач међународног тениског турнира Cherry Cup у Скопљу.

Тенис је спорт који захтева велику посвећеност и систематско анализирање свега што сте урадили. Постаните свесни целокупног тениског процеса у који сте укључени. Бележите ситуације, емоције, резултате. Анализом уназад одређеног периода моћи ћете да схватите и нађете решење за свако тренутно стање у свом тенису. Уједно одличан производ и за планирање. Добар и квалитетан план је основа за сваки тениски процес и води ка стварању професионалног односа према спорту којим се бавите. Бележите, анализирајте и планирајте, створите квалитетну, добру и лепу навику да то радите. Набавите свој примерак MY TENNIS DIARY!

Како да водите евиденцију о својим тениским обавезама и да планирате свој тениски развој? У сваком месецу издавач је предвидео довољно простора за уписивање по данима: можете обележити да ли сте тог дана имали тренинг, кондициони тренинг, спаринг или меч, и можете забележите своје утиске о том догађају – резултат, форму у којој се налазите, ствари на којима треба више радити… У „Мом тениском дневнику“ можете наћи корисне и лепе цитате из књижевних дела, који вам могу користити у тениском развоју, као и лепе илустрације.

Када тениски дневник попуњавају тренери, они у њега могу уписивати примедбе о квалитету тренинга, шта треба исправити, на чему треба више радити…

 

Детаљније „Мој тениски дневник“ – за децу, родитеље и тренере ?

 

CHERRY SPORT позива тренере и клубове да наруче свој PRIVATE LABEL DIARY, кобрендирани примерак намењен својим члановима и пријатељима. Минимални тираж је 20 комада, а рок за наручивање је 1. децембар. Дизајн дневника биће прилагођен том клубу, домираће логотип и остала обележја тог клуба, а велика предност је што тај клуб или академија неће морати да улажу финансијске и временске ресурсе у дизајнирање и прелом новог издања дневника – много им је у том погледу исплативије да наруче кобрендирано издање PRIVATE LABEL DIARY.

 

Moj teniski dnevnik, MY TENNIS DIARY, CHERRY SPORT

 

„Мој тениски дневник“ (MY TENNIS DIARY) од данас можете набавити и у веб-шопу Малих играча: www.shopmaliigraci.rs. Редовна цена је 750 динара, а читаоци Малих играча имаће попуст од 20% и цена је 600 динара. Ко жели да избегне трошкове доставе, може договорити са организаторима на телефон 0616654861 да „Мој тениски дневник“ преузме у тениском клубу у којем му одговара.

 

 

 

SPECIAL OFFER !!! ?
…. for coaches, clubs, tennis programs and everyone else who wants to make their own „private label“ of MY TENNIS DIARY
… it can be a very special NEW YEAR PRESENT for your members
… ordering deadline 01.12.2019
… minimum order 20 pieces

… for more info please contact us ?

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *