Наталија Сенић победница, Обрадовић и Милићевић финалисти ITF J5 NIŠ OPEN 2020 у ТК ТАЖ

Међународни турнир NIŠ OPEN 2020 за младиће и девојке до 18 година (5. разреда), одигран је од 28. септембра до 4. октобра 2020. године у ТА Живковић у Нишу, у оквиру ITF World Tennis Toura. Турнир је одигран игра на теренима ТАЖ-овог тениског комплексу на Бубњу. Директор турнира био је Никола Живковић, а врховни судија Владимир Ерг.

Репрезентативка Србије Наталија Сенић освојила је титулу на турниру NIŠ OPEN 2020, док су  Андреа Обрадовић и првак Србије Лазар Милићевић освојили 2. место. Честитамо!

Српски тенисери Вељко Крстић, Стефан Скобелев, Емилија Здравковић и Ива Шепа играли су у полуфиналу сингла, док су у дублу тријумфовали Емилија Здравковић и Ива Шепа, односно Вељко Крстић и Стефан Скобелев. Браво!


Наталија Сенић је у финалу сингла победила Андреу Обрадовић 6-3 6-3, док је Немац Александар Томас победио Лазара Милићевића 7-6(7) 4-2 (Лазар је предао финални меч у 2. сету).


Детаљније Наталија Сенић победница, Обрадовић и Милићевић финалисти ITF J5 NIŠ OPEN 2020 у ТК ТАЖ

  • Lazar Milićević, Aleksandar Tomas, Nikola Živković, Vladimir Erg, Sonja Orlović, ITF J5 NIŠ OPEN 2020 Srbija, Teniski klub TAŽ Niš, Teniska akademija Živković Niš
  • Natalija Senić, Andrea Obradović, ITF J5 NIŠ OPEN 2020 Srbija, Teniski klub TAŽ Niš, Teniska akademija Živković Niš
  • Lazar Milićević, Aleksandar Tomas, Nikola Živković, ITF J5 NIŠ OPEN 2020 Srbija, Teniski klub TAŽ Niš, Teniska akademija Živković Niš
  • Stefan Skobelev, Veljko Krstić, ITF J5 NIŠ OPEN 2020 Srbija, Teniski klub TAŽ Niš, Teniska akademija Živković Niš
  • Emilija Zdravković, ITF J5 NIŠ OPEN 2020 Srbija, Teniski klub TAŽ Niš, Teniska akademija Živković Niš
  • Andrea Obradović, ITF J5 NIŠ OPEN 2020 Srbija, Teniski klub TAŽ Niš, Teniska akademija Živković Niš

Наталија Сенић је са Рускињом Јулијом Трифоновом играла у полуфиналу дубла, а полуфиналисткиње дубла су биле и Маша Митић и Јована Николић, односно Анамарија Ковачевић и Теодора Стефановић. Ива и Емилија су у финалу дубла победиле сестре Сенку и Симону Делетић 6-3 6-1. Вељко и Стефан су у финалу победили Петра Башића Палковића и Филипа Мандовића 6-2 6-3. Зоран Лудошки и Алексa Писарић играли су полуфиналу дубла.


⌛ 5.10.2020. 08.13 h

Извињавамо се што смо у првобитној објави погрешно навели резултате у завршници турнира у дублу. Грешка је ненамерна.


Прошле године је српска тенисерка Лола Радивојевић освојила своју прву ITF титулу у свом клубу, док је Милан Мацура освојио друго место.Коначни резултати:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.