Нова продавница тениске опреме TOP TENIS у Шекспировој 7а

Фирма Top Tenis отворила је пре неколико месеци нови локал у Београду, у улици Шекспировој 7а на Дедињу. У понуди је велики избор тениске опреме разних брендова – рекета, торби, жица, грипова… Као и до сада, Top Tenis се труди да одговори на све потребе тенисера. У локалу се налази и уређај за шпановање, тако да у њему можете и нашпановати свој рекет.

Фирма Top Tenis постоји и послује дуже од 10 година и нуди богат избор тениске опреме, а од краја 2019. године је постала и званични заступник Kirschbaum жица и грипова у Србији. Прочитајте шта све фирма Top Tenis нуди такмичарима и рекреативцима.


Детаљније Нова продавница тениске опреме TOP TENIS у Шекспировој 7а

Фирма Top Tenis постоји и послује већ дуже од 10 година. За 10 година постојања прешли смо дуг пут и када је у питању сама понуда тениске опреме, као и визуелни идентитет саме фирме – било кроз сајт, друштвене мреже или препознатљивост у тениском свету. Како су године пролазиле тако се и сама понуда проширивала, и као резултат тога дошли смо до тога да су практично сви брендови који нешто значе у свету тениса присутни у нашој понуди. Од краја 2019. године фирма је постала и званични заступник Kirschbaum жица и грипова у Србији, и као резултат тога у могућности смо да вам понудимо изузетан квалитет по приступачним ценама, што се пре свега односи на специјалан попуст за такмичаре, док су за најбоље резервисани национални и интернационални уговори. У наредном периоду  настојаћемо да још више проширимо понуду када су у питању текстил и патике за тенис, али без обзира колико се понуда буде проширивала, у центру пажње ће као и од првог дана бити тенисер и његове потребе, као и жеља да ову предивну игру приближимо што већем броју људи кроз најбоље савете и најквалитетнију тениску опрему!


Top Tenis doo, uvoznik teniske opreme, novi lokal Šekspirova 7a, Kirschbaum

Веб-сајт: https://www.toptenis.rs/

Инстаграм: https://www.instagram.com/toptenisdoo/

Адреса: Шекспирова 7а

Контакт: Стеван Јевђић 064/166-72-66

Е-пошта: info@toptenis.rsTop Tenis doo, uvoznik teniske opreme, novi lokal Šekspirova 7a, Kirschbaum


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *