Novosti iz beogradskih klubova, Teniski savez Beograda

Новембарске новости из београдских клубова 25.11.2019.

Тенис се у потпуности преселио у балоне, сви су на то већ навикли и у београдским клубовима, али припреме за важне зимске турнире су у пуном јеку…

 

Сваког месеца објављујемо „Новости из београдских клубова“ у оквиру сарадње са Тениским савезом Београда. Позивамо све клубове који су чланови ТСБ да са нашим читаоцима поделе слике, видео-записе и тренутке са тренинга својих такмичара; за клубове је то бесплатно, и верујемо да је лепа прилика да представе своје активности широј тениској публици. Захваљујемо Тениском савезу Београда на сарадњи и подршци! Телефон и мејл за слање материјала: 0638255296; redakcija@maliigraci.rs

 

Teniski savez Beograda novi logotip

 

Детаљније Новембарске новости из београдских клубова 25.11.2019.

 

Црногорска репрезентативка Данка Ковинић је у Тениску академију Типсаревић дошла у фебруару, и за 8 месеци је напредовала преко 100 места на WTA ранг-листи – до 86. места. На слици је са тренером Вуком Болићем

 

 

ТК Харон се похвалио великим успехом једне од својих најуспешнијих чланица, Ање Петковић, која је почетком новембра освојила 2. место на јаком ETA U14 турниру 1. категорије у Академији Санчез Касал у Шпанији:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TK Haron&Bidi Badu (@petkovic.ivan) дана

 

Један од најперспективнијих играча света, члан ТК Ђукић Миомир Кецмановић, половином новембра је одржао конференцију за штампу поводом завршетка сезоне у просторијама свог клуба, на Бежанијској коси:

 

 

ТК Дрил је поносан што ће чак петоро његових тенисера добити годишња признања Тениског савеза Београда: Анастасија Арсић, Михаило Ласица, Лана Станишић, Лазар Луковић и Леон Николић.

 

 

Погледајте шта је то „Весела субота“ – мали тенисери ТК Топако то добро знају, и уживају у њој:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Proteklog vikenda smo organizovali veselu subotu u nasem klubu! ŠTA JE VESELA SUBOTA❓? Vesela subota podrazumeva dodatni tematski trening i divno druženje u klubu. ? Decu dovode roditelji 15 minuta pre pocetka treninga da ostave stvari, smeste se po sobama. Zatim sledi kondicioni i teniski trening, u zavisnosti od broja dece mozda napravimo i turnir dublova. Trajanje treninga je 2h. Posle treninga večera, edukativne društvene igre. Spavanje. ?? Ujutru posle doručka roditelji dolaze po decu osim po one koji imaju redovan trening u školi tenisa, po njih mogu doci nakon zavrsetka casa. ??? P.S Ovo je samo deo atmosfere! ?

Објава коју дели Teniski klub TOPACO (@teniskiklubtopaco) дана

 

Премиум тенис је поносан на 3. место свог члана Вање Војиновића на Мастерсу Тениског савеза Србије до 16 година у Новом Саду:

 

 

ТК Агримес је поносан на титулу своје мале тенисерке Ане Јуришић на турниру до 10 година у ТК Ђукић, и њеног тренера Милице Маловић:

 

 

Један сасвим обичан дан у Академији Богдан Обрадовић 😉

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Jedan sasvim obican dan… ??☀️#lovemyjob #tennis #tennisworld #tennislife #tenniscoach #tenniscourt #tennisplayer #tennisacademy #tennisacademybogdanobradovic #tenniscat #catlover

Објава коју дели Bogdan Obradovic ? (@bogdan_obradovic_tennis_coach) дана

 

TK Fair Play се похвалио одличним резултатима својих тенисера Бојана Радомана, Анамарије Ковачевић и Невене Коларевић:

 

 

Једна веверица ужива у јесени у близини TK Privilege на Кошутњаку 🙂

 

 

Две такмичарке TK Classics, Гала Илић и Јелена Божовић, добиће признања Тениског савеза Београда за 2019. годину:

 

 

Дружење после тренинга у ТК Ушће:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Najbolje druženje je posle treninga ? #beogradnocu #tennis #tenis #usce #deca #druzenje #drugarstvo

Објава коју дели Teniski klub Ušće (@t.k.usce) дана

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *