Одигран ОП Зајечара до 10 година у ТК Euroclub (наранџасти ниво)

Отворено првенство Зајечара за дечаке и девојчице до 10 година, турнир наранџастог нивоа из програма Tennis 10s, одржан је у суботу 25. септембра 2021. године у ТК Euroclub у Зајечаруу, у оквиру календара Тениског савеза источне Србије. Играно је на шљакастим теренима, а судио је Драган Стефановић. Учествовало је 18 малих тенисера.

Девојчице и дечаци су били подељени у два тима, Црвени и Плави. Појединачно су на турниру најуспешније биле Лара Судар (Јагодински ТК), Наталија Антић (ТК Премиум Београд) и Дуња Маљевић (ТК Премиум Београд) (све три су имале однос победа и пораза 4-0, а Лара је имала најбољи гем-количник 16-0), а у конкуренцији дечака је најбољи био Драган Вељковић (ТК ТАЖ Ниш). Честитамо!


Детаљније Одигран ОП Зајечара до 10 година у ТК Euroclub (наранџасти ниво)Резултати:


Мечеви се играју на један сет до 4 освојена гема. Победнички тим је онај тим чији су играчи освојили највише поена. Сваком тиму се сабирају освојени гемови које је освојио сваки играч из тима и добије се укупни збир поена које је један тим освојио. Један гем вреди један поен. Тим који је освојио највише поена је победник такмичења.


СИСТЕМ НАГРАЂИВАЊА ИГРАЧА

Играчи се награђују за своја достигнућа на такмичењима као и за њихов развој. Развојни пут играча посматраће се кроз табелу достигнућа и резултат ће бити забележен на заједничкој листи.

СИСТЕМ БОДОВАЊА НАРАНЏАСТИ НИВО

Играчи за учествовање добијају 50 поена и за сваки освојени гем добијају 3 поена за листу достигнућа.

ЛИСТА ДОСТИГНУЋА ИГРАЧА

Играчи скупљајући поене са такмичења прате свој развој на листи достигнућа.

Листа достигнућа има следеће нивое развоја играча:

КЛУБ 100 за освојених 100 поена и више КЛУБ 250 за освојених 250 поена и више КЛУБ 500 за освојених 500 поена више КЛУБ 750 за осовојених 750 поена и више КЛУБ 1000 за освојених 1000 поена и више.

За достизање сваког нивоа играч ће бити награђиван од стране Тениског савеза Србије за свој успех.

Када играч прелази са црвеног на нараџасти ниво и са наранџастог на зелени ниво, не преноси бодове са нижег нивоа већ почиње такмичење на вишем ниову без поена.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.