Одложени сви дечји и јуниорски турнири у Србији предвиђени за овај викенд

Због погоршања епидемилошке ситуације са вирусом COVID 19, Такмичарски одбор Тениског савеза Србије је донео одлуку о одлагању турнира који су били предвиђени за 11. јул 2020. године из календара TSS TOUR у конкуренцијама до 14 и 18 година.

Такмичарски одбор ТСС је истовремено одлучио да турнири TSS TOUR Човићев меморијал до 14 година и TSS TOUR ТК Динамо Панчево до 18 година, буду одржани 18. јула 2020. година, а да нови термин одигравања Мастерс турнира у свим конкуренцијама буде од 7. до 9. августа 2020.


Детаљније Одложени сви дечји и јуниорски турнири у Србији предвиђени за овај викенд

Такмичарски одбор ће пратити епидемиолошку ситуацију у Републици Србији и сходно развоју ситуације доносити даље одлуке.

Сви турнири који је требало овог викенда да се одрже у Београду, одлуком Извршног одбора Тениског савеза Београда су због нових мера државних органа поводом пандемије вируса корона, одложени за други термин. ТСБ ће одлуку о одржавању следећих турнира донети 15. јула.

И Тениски савез Војводине је одлучио да одложи све турнире који је требало да се одрже на територији АП Војводине, и то за 18. јул, ако буду дозвољена окупљања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *