Одложени сви дечји и јуниорски турнири у Србији предвиђени за овај викенд

Због погоршања епидемилошке ситуације са вирусом COVID 19, Такмичарски одбор Тениског савеза Србије је донео одлуку о одлагању турнира који су били предвиђени за 11. јул 2020. године из календара TSS TOUR у конкуренцијама до 14 и 18 година.

Такмичарски одбор ТСС је истовремено одлучио да турнири TSS TOUR Човићев меморијал до 14 година и TSS TOUR ТК Динамо Панчево до 18 година, буду одржани 18. јула 2020. година, а да нови термин одигравања Мастерс турнира у свим конкуренцијама буде од 7. до 9. августа 2020.


Детаљније Одложени сви дечји и јуниорски турнири у Србији предвиђени за овај викенд

Такмичарски одбор ће пратити епидемиолошку ситуацију у Републици Србији и сходно развоју ситуације доносити даље одлуке.

Сви турнири који је требало овог викенда да се одрже у Београду, одлуком Извршног одбора Тениског савеза Београда су због нових мера државних органа поводом пандемије вируса корона, одложени за други термин. ТСБ ће одлуку о одржавању следећих турнира донети 15. јула.

Izvršni odbor TSB je jednoglasno doneo odluku da se turniri za ovaj vikend otkažu. Naredna informacija po pitanju narednih turnira početkom sledeće nedelje. Čuvajte se!Vaš TSB

Geplaatst door TSB Teniski savez Beograda Belgrade Tennis Association op Donderdag 9 juli 2020

И Тениски савез Војводине је одлучио да одложи све турнире који је требало да се одрже на територији АП Војводине, и то за 18. јул, ако буду дозвољена окупљања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *