Ljubica Jovanović, Radionica Ljubice Jovanović na Zimskom kampu Cherry Sporta, Happy new goals, happy new plans, CHERRY WINTER TENNIS CAMP

Одржана радионица „Happy new goals, happy new plans“ Љубице Јовановић на CHERRY WINTER TENNIS CAMP-у

У току је зимски тениски камп CHERRY WINTER TENNIS CAMP у Београду, у организацији CHERRY SPORT-a, на којем тенисери млађег узраста користе празничне дане да унапреде своје тениско умеће и побољшају кондицију. На кампу учествује највише деце из Београда и из Северне Македоније, који се сјајно друже; током кампа посетили су и Споменик незнаном јунаку на Авали, а посетиће још неке знаменитости током трајања кампа. Сваког дана раде деца имају тениске и кондиционе тренинге. Камп је почео 2. јануара, и трајаће до Божића.

У оквиру кампа CHERRY WINTER TENNIS CAMP у ТК Агримес у Београду у суботу 4. јануара 2020. године је одржана радионица менталне припреме „Happy new goals, happy new plans“, менталног тренера тенисера Љубице Јовановић. Радионица је била намењена играчима и родитељима, а с обзиром да је почетак године, тема радионице били су циљеви. Љубица Јовановић је подстакла децу да дефинишу своје циљеве у 2020. години, уз помоћ својих родитеља и тренера. Учесници кампа учествовали су у разговору, износећи своја искуства са мечева и тренинга, своје недоумице, страхове, описујући своја разна осећања пре и током меча. Радионица је трајала један сат, а на њој је ментални тренер Љубица Јовановић помогла деци да поставе краткорочне и средњорочне циљеве, и да утврде који су то фактори који могу да им помогну да циљеве остваре, а који фактори им на томе стоје на путу.

После радионице смо разговарали са учесницима CHERRY WINTER TENNIS CAMP-а о томе шта им се највише допада на кампу, као и како им се свидела радионица.

Погледајте део радионице:

 

Детаљније Одржана радионица „Happy new goals, happy new plans“ Љубице Јовановић на CHERRY WINTER TENNIS CAMP-у

 

 

Ljubica Jovanović, Radionica Ljubice Jovanović na Zimskom kampu Cherry Sporta, Happy new goals, happy new plans, CHERRY WINTER TENNIS CAMP
Заједничка фотографија за крај радионице

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *