Ognjen Milić, Iva Lakić, Podgorica Open 2020 U14, Teniski klub Eminent Podgorica, Tennis Europe Junior Tour

Огњен Милић и Ива Лакић победници Podgoricа Open 2020 ETA U14

Међународни турнир Podgorica Open 2020 за дечаке и девојчице до 14 година (3. категорије) одигран је од 23. до 28. новембра 2020. године на 6 шљакастих терена ТК Eminent, у главном граду Црне Горе Подгорици. Играно је у оквиру Tennis Europe Junior Toura.

Првак Србије Огњен Милић освојио је титулу у синглу на турниру у Подгорици, док је шампионка Црне Горе Ива Лакић победница у конкуренцији девојчица и у синглу и у дублу. Честитамо!

Огњен Милић (1. носилац) је у финалу сингла победио Белгијанца Дауда Афалаха 6-1 6-4, и тако освојио 9. Tennis Europe титулу, поново не изгубивши ниједан сет на турниру!

Ива Лакић је у финалу сингла победила Румунку Дарију-Марију Ангел 6-1 6-0, тако да ни она на турниру у свом клубу није изгубила ниједан сет.

Српски репрезентативац Вук Крушчић играо је у четвртфиналу турнира у Подгорици, где је изгубио од Јована Томовића из Црне Горе 2-6 3-6. Вук Крушчић је са Аустријанцем Ником Хипфлом играо у полуфиналу дубла, где су изгубили од румунског пара Бутнару/Пиелеану 0-6 3-6.

Ива Лакић и Словакиња Јесика Колесарова су у финалу дубла победиле сестре Ангел из Румуније 6-7(4) 6-3 10-6. Петра Мирковић је са Словенком Кајом Најзер играла у полуфиналу дубла.

Честитамо и црногорским тенисерима Петри Мирковић и Јовану Томовићу на пласману у полуфинале турнира!


Детаљније Огњен Милић и Ива Лакић победници Podgoricа Open 2020 ETA U14
Ognjen Milić, Podgorica Open 2020 U14, Teniski klub Eminent Podgorica, Tennis Europe Junior Tour
Првак Србије Огњен Милић освојио је другу титулу у Подгорици за месец данаТурнир у Подгорици био је веома јак, будући да су учествовали одлични тенисери из Белгије, Немачке, Аустрије, Румуније…


Ево како је изгледала данашња додела награда у TK Eminent:


Огњен Милић је пре месец дана освојио још један ETA U14 турнир у Подгорици – Rio Verde Cup у TK Eminent.


Резултати:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *