Onlajn razgovor roditelja tenisera, Evolution International Tennis Academy, sajt o dečjem tenisu Mali igrači

Онлајн разговор родитеља тенисера

Evolution International Tennis Academy и Мали играчи заједнички организују онлајн разговор свих заинтересованих родитеља тенисера, путем апликације Zoom, у суботу 18. априла 2020. у 18 часова. Сматрамо да је сада право време за размену мишљења о многим темама, с обзиром да велика већина нас има слободног времена. Сви сте добро дошли! Важно је да имате малог тенисера, добру вољу и да разумете српски језик (позив важи са родитеље из свих држава бивше Југославије, а и из других држава).


Сви заинтересовани треба да се пријаве преко вајбера на број +381638255296 (уредник сајта Ненад Букарица) или на мејл адресу redakcija@maliigraci.rs, а по пријави ћемо вам послати линк за састанак.

Линк за састанак у 18 h је следећи: https://us02web.zoom.us/j/6832066991


Теме разговора

  1. Како се вратити на терен после ВИРУСА КОРОНА
  2. Пауза у тренинзима и како искористити слободно време и остати у форми
  3. Развојни пут

Дружење родитеља трајаће 60 минута, а почиње у суботу 18. априла у 18 часова. Сви заинтересовани треба да се пријаве у свој Zoom налог у 17.55 h.

Модератор разговора биће Дејан Вукојичић, координатор за програм Tenis10’s у Тениском савезу Србије, оснивач Evolution Kids Tennis и тренер репрезентације Србије до 12 година у конкуренцији дечака. После његове уводне речи, следи разговор родитеља.


Детаљније Онлајн разговор родитеља тенисера

Техничко упутство

Најједноставнији начин је да на свој Андроид или iphone смартфон инсталирате апликацију Zoom, преко платформи PlayStore (за Андроид) или AppStore (за iphone).

https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings&hl=sr

https://apps.apple.com/us/app/zoom-cloud-meetings/id546505307

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *