Anđela Lazarević, Rose Marie Nijkamp, PECIN MEMORIJAL 2021 U16, Teniski klub Dinamo Pančevo, Tennis Europe Junior Tour

PECIN MEMORIJAL, U16 Tennis Europe, TК Динамо Панчево, Србија, 10-18.4.21.

У ТК Динамо у Панчеву се од 10. до 18. априла 2021. године одржава 32. PECIN MEMORIJAL, традиционални међународни тениски турнир 2. категорије за девојке и младиће до 16 година. Турнир се одржава у организацији и у оквиру Tennis Europe Junior Tour-a. Игра се на 6 терена са шљаком у спортском центру на Миси. Директор турнира је Младен Вуковић, а врховни судија је Немања Радић.

Као и на YASON CUP-у који је одржан у Новом Саду претходне недеље, на овогодишњем издању традиционалног турнира учествују тенисери и тенисерке из Немачке, Грчке, Словеније, Швајцарске, Румуније, Словачке, Чешке Републике, Француске, Велике Британије, Пољске, Данске, Украјине, Холандије, Русије, Белгије и Белорусије, а наравно највише их је из Србије и из земаља окружења.


Zoran Ludoški, PECIN MEMORIJAL 2021 U16, Teniski klub Dinamo Pančevo, Tennis Europe Junior Tour
Зрењанинац Зоран Лудошки са пехаром за титулу на PECINOM MEMORIJALU 2021

Петар Петков Пеца је био дугогодишњи спортски радник у Панчеву и спортски новинар. Старије генерације га боље познају. Био је повезан са тениским клубом Динамо који је тада имао седиште у Народној башти (велики парк у Панчеву), и кроз ту сарадњу је овај турнир добио име.


Детаљније PECIN MEMORIJAL, U16 Tennis Europe, TК Динамо Панчево, Србија, 10-18.4.21.


⌛ 17.4.2021. 15.01 h

Српски тенисери Анђела Лазаревић и Зоран Лудошки освојили титулу у синглу на PECINOM MEMORIJALU. Свака част!

Анђела Лазаревић је у финалу победила Холанђанку Розу Марију Нијкамп 7-5 6-2, док је Зоран Лудошки савладао Словака Михала Крајчија 3-6 6-4 6-4.

И Зорану и Анђели ово су прве Tennis Europe титуле у 2021. години, а подсетимо да је Зоран јуче у Панчеву освојио и титулу у дублу. Зоран се тренутно налази на 37. месту Tennis Europe ранг-листе до 16 година, а Анђела на 104. месту. Очекује се да обоје напредују на листи после турнира у ТК Динамо.


⌛ 16.4.2021. 16.18 h

Српски тенисери Зоран Лудошки и Анђела Лазаревић ушли су данас у финале сингла на PECINOM MEMORIJALU, а Зоран је заједно са Марком Максимовићем освојио титулу у дублу. Браво!

Јована Грујић је у полуфиналу нажалост изгубила од Холанђанке Розе Марије Нијкамп 1-6 4-6. Вицешампион Србије Зоран Лудошки у полуфиналу је победио Марка Максимовића (Босна и Херцеговина) 7-5 6-4, док је Анђела Лазаревић у полуфиналу победила Хрватицу Кјару Јеролимов 6-2 7-6(5).

Зоран Лудошки и Марко Максимовић су у полуфиналу дубла победили словеначко-хрватски пар Свец/Вољавец 6-3 7-6(3), и сутра ће у финалу играти против Румуна Гуне и Словака Крајчија.

Зоран Лудошки и Марко Максимовић су у финалу дубла после преокрета победили Словака Михала Крајчија и Румуна Роберта Гуну 0-6 6-3 10-6.Погледајте део 2. сета полуфиналног меча Зоран Лудошки – Марко Максимовић:


 • Jovana Grujić, Rose Marie Nijkamp, PECIN MEMORIJAL 2021 U16, Teniski klub Dinamo Pančevo, Tennis Europe Junior Tour
 • Zoran Ludoški, Marko Maksimović, PECIN MEMORIJAL 2021 U16, Teniski klub Dinamo Pančevo, Tennis Europe Junior Tour
 • Michal Krajci, Žiga Svec, PECIN MEMORIJAL 2021 U16, Teniski klub Dinamo Pančevo, Tennis Europe Junior Tour
 • Jovana Grujić, Rose Marie Nijkamp, PECIN MEMORIJAL 2021 U16, Teniski klub Dinamo Pančevo, Tennis Europe Junior Tour
 • Jovana Grujić, PECIN MEMORIJAL 2021 U16, Teniski klub Dinamo Pančevo, Tennis Europe Junior Tour
 • Anđela Lazarević, Chiara Jerolimov, Veljko Vasić, PECIN MEMORIJAL 2021 U16, Teniski klub Dinamo Pančevo, Tennis Europe Junior Tour


⌛ 15.4.2021. 19.35 h

У полуфинале PECINOG MEMORIJALA су се у пласирали српски тенисери Зоран Лудошки, Марко Максимовић (Босна и Херцеговина), Анђела Лазаревић и Јована Грујић, a Зоран Лудошки и Марко Максимовић ушли су у финале дубла. Честитамо!

Марко Николић, Анђелија Марковић и Милица Поповски завршили су такмичење у четвртфиналу сингла.

Зоран Лудошки (1. носилац) је у четвртфиналу победио Румуна Роберта Гуну 6-4 6-0, док је Јована Грујић (3. носитељка) савладала Хрватицу Лану Прајс 6-1 6-0. У узбудљивом четвртфиналу које је трајало 2 и по сата, Марко Максимовић је победио Марка Николића 1-6 7-6(4) 6-1, при чему је Марко из Земуна пропустио 5 меч-лопти у 2. сету, при резултату 5-3. Анђела Лазаревић је у четвртфиналу победила Анђелију Марковић 6-2 7-5, док је прошлогодишња победница Милица Поповски изгубила од 2. носитељке, Холанђанке Розе Марије Нијкамп 6-4 3-6 3-6.

Зоран Лудошки и Марко Максимовић су у полуфиналу дубла победили словеначко-хрватски пар Свец/Вољавец 6-3 7-6(3), и сутра ће у финалу играти против Румуна Гуне и Словака Крајчија. У конкуренцији девојчица Анђелија Марковић и Милица Поповски су у полуфиналу изгубиле од пољско/холандског пара Мацкијевич/Нијкамп 2-6 4-6, док су Ива Јанковић и Тара Михаљевић изгубиле од Хрватица Јеролимов и Прајс 4-6 1-6.


⌛ 14.4.2021. 19.40 h

Српски тенисери Зоран Лудошки, Марко Николић, Анђела Лазаревић, Анђелија Марковић, Милица Поповски, Јована Грујић и Марко Максимовић, који игра под заставом Босне и Херцеговине, ушли су данас у четвртфинале сингла на PECINOM MEMORIJALU. Честитамо!

У полуфинале дубла су се пласирали Зоран Лудошки и Марко Максимовић, а у конкуренцији девојчица Анђелија Марковић и Милица Поповски, као и Ива Јанковић и Тара Михаљевић. Свака част!


⌛ 13.4.2021. 17.07 h

У 3. коло PECINOG MEMORIJALA до сада су се пласирали српски тенисери Анђела Лазаревић, Анђелија Марковић, Милица Поповски, Зоран Лудошки, Јована Грујић и Марко Максимовић, који игра под заставом Босне и Херцеговине. Честитамо!


⌛ 12.4.2021. 20.45 h

Српски тенисери Симона Делетић, Миа Шарчев, Анђела Лазаревић, Анђелија Марковић, Милица Василики Милосављевић, Јована Грујић, Милица Поповски, Теодора Костовић, Зоран Лудошки, Андрија Чопић, Марко Николић, Тадеј Михајловић, Александар Даскаловић и Тодор Вукомановић су се пласирали у 2. коло PECINOG MEMORIJALA. Честитамо!

У главни жреб су се током викенда пласирали српски тенисери Теодора Милић, Милица Василики Милосављевић, Анастасија Арсић, Теодора Костовић и Данијел Крстевски. Честитамо!


Прошлогодишњи победници су били српски тенисери Милица Поповски и Вук Рађеновић, док је Марко Николић био финалиста. Године 2019. су тријумфовали Италијан Николо Деси и Румунка Анка Алексија Тодони. Победници 2018. године су Хрватица Антониа Ружић и Бугарин Петр Нестеров, а српски тенисери Стефан Поповић и Анђела Лопичић су играли у полуфиналу. Године 2017. су тријумфовали су Мађарица Зита Ковач и Румун Нини Габријел Дика, док је Српкиња Анђела Јоцовић играла у финалу, а Емилија Којчић и Хамад Међедовић у полуфиналу. 2016. године победници су били Мађарица Река Задори и Аустријанац Лукаш Крајнер, а Српкиња Анђела Скробоња играла је у финалу. Године 2015. турнир су освојили најперспективнији српски јуниори Олга Даниловић и Марко Миладиновић.

 • Vuk Rađenović, Marko Nikolić, PECIN MEMORIJAL 2020, Teniski klub Dinamo Pančevo, Tennis Europe Junior Tour
 • Milica Popovski, Kira Matushkina, PECIN MEMORIJAL 2020, Teniski klub Dinamo Pančevo, Tennis Europe Junior Tour
 • Anca Alexia Todoni, Floriana Popovici, Mladen Vuković, PECIN MEMORIJAL ALEXANDER WASKE TENNIS UNIVERSITY 2019 U16, Teniski klub Dinamo Pančevo, Tennis Europe Junior tour
 • Niccolo Dessi, Alen Bill, Mladen Vuković, PECIN MEMORIJAL ALEXANDER WASKE TENNIS UNIVERSITY 2019 U16, Teniski klub Dinamo Pančevo, Tennis Europe Junior tour
 • Antonia Ružić, Ralitsa Alexandrova, Petr Nesterov, Maxim Khorozov, Pecin memorijal 2018 U16, Teniski klub Dinamo Pančevo, Tennis Europe Junior tour
 • Anđela Jocović, Pecin memorijal 2017 Pančevo Srbija, Teniski klub Dinamo Pančevo, Tennis Europe Junior Tour
 • Anđela Skrobonja, Reka Zadori, Pecin memorijal 2016 Pančevo, Teniski klub Dinamo Pančevo, Tennis Europe Junior Tour
 • Marko Miladinović, Olga Danilović, Ivan Petković, Pancevo Open 2015, Pecin memorijal, Tennis Europe U16

⌛ 14.4.2021. 19.35 h

Главни жреб, резултати четвртфиналa:


Квалификације, коначни резултати:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *