Otvoreno prvenstvo Jagodine do 8 godina crveni nivo, Jagodinski Teniski klub, Teniski klub Jagodina

Плави тим најбољи на ОП Јагодине до 8 година у Јагодинском ТК (црвени ниво)

Отворено првенство Јагодине за дечаке и девојчице до 8 година, турнир црвеног нивоа из програма Tennis 10s, одржан је 27. јуна 2020. године у Јагодинском тениском клубу, у оквиру календара Тениског савеза источне Србије. Турнир је одигран у хали, на тврдој подлози.


Девојчице и дечаци су били подељени у два тима: плави и црвени. Плави тим је у Јагодинском ТК победио црвени тим, а у победничком тиму су играле Најда Недељковић, Тара Скочић и Неда Милојичић.


Детаљније Плави тим најбољи на ОП Јагодине до 8 година у Јагодинском ТК (црвени ниво)

Otvoreno prvenstvo Jagodine do 8 godina crveni nivo, Jagodinski Teniski klub, Teniski klub Jagodina
Учеснице турнира у Јагодини

Ово је један од првих турнира одиграних по новом систему који је Тениски савез Србије увео од ове године, а правилник можете видети овде. Издвојили смо за вас најважније детаље који се односе на турнире црвеног нивоа. Такмичења на ЦРВЕНОМ НИВОУ је за играче узраста од 6 до 8 година и у тимовима играју заједно дечаци и девојчице.

На ЦРВЕНОМ НИВОУ је екипно такмичење. Играчи се жребају у тимове и тимови се такмиче између себе. Вољом жреба играчи се деле у два тима, која се надмећу између себе. Играчи учествују у жребу и сами жребају у којем тиму ће играти. Тимови не морају да имају исти број играча.


Otvoreno prvenstvo Jagodine do 8 godina crveni nivo, Jagodinski Teniski klub, Teniski klub Jagodina

Мечеви се играју на један тие бреак сет до 7. Победнички тим је онај тим чији су играчи освојили највише поена. Сваком тиму се сабирају поени које је освојио сваки играч из тима и добије се укупни збир поена које је један тим освојио. Тим који је освојио више поена је победник такмичења.


СИСТЕМ НАГРАЂИВАЊА ИГРАЧА

Играчи се награђују за своја достигнућа на такмичењима као и за њихов развој. Развојни пут играча посматраће се кроз табелу достигнућа и резултат ће бити забележен на заједничкој листи.

СИСТЕМ БОДОВАЊА ЦРВЕНИ НИВО

Играчи за учествовање добијају 50 поена и за сваки освојени поен у мечевима добијају по један поен за листу достигнућа.

ЛИСТА ДОСТИГНУЋА ИГРАЧА

Играчи скупљајући поене са такмичења прате свој развој на листи достигнућа.

Листа достигнућа има следеће нивое развоја играча:

КЛУБ 100 за освојених 100 поена и више КЛУБ 250 за освојених 250 поена и више КЛУБ 500 за освојених 500 поена више КЛУБ 750 за осовојених 750 поена и више КЛУБ 1000 за освојених 1000 поена и више.

За достизање сваког нивоа играч ће бити награђиван од стране Тениског савеза Србије за свој успех.

Када играч прелази са црвеног на нараџасти ниво и са наранџастог на зелени ниво, не преноси бодове са нижег нивоа већ почиње такмичење на вишем нивоу без поена.

Прочитајте најновију Evolution листу достигнућа, објављену 24. јунa 2020. године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.