Vuk Krstajić, Champions Bowl finale 2019, Umag Hrvatska

Портрет Вука Крстајића

Вук Крстајић (Црне Гора, члан београдског ТК Харон, 2009. годиште) је победник ОП Београда, турнира 2. категорије до 12 година, одиграног у ТЦ Ђукић. Са задовољством вам представљамо овог талентованог малог тенисера, који је уједно и прошлогодишњи државни првак Црне Горе у конкуренцији до 10 година, а прошле године је освојио међународни турнир „12. Тениске наде“ до 10 година у ТК Харон у Београду.

 

Детаљније Портрет Вука Крстајића

 

❓ Вуче, честитамо! Када си почео да се бавиш такмичарским тенисом и која титула ти је најдража?

Хвала Вам на честиткама.

Такмичарским тенисом почео сам да се бавим прије 3 године. Освојио сам 10-ак пехара и  неколико медаља. Најдражи ми је Трофеј града Београда до 10 година у ТК Харон.

 

 

❓ Долазиш из Будве, где играш за ТК Будванску ривијеру. Можеш ли да нашим пратиоцима представиш свој тениски клуб, тренера и другаре са којима тренираш?

Тренирам у ТК Будванска ривијера свакодневно, тренер ми је отац Мартин Крстајић. Клуб није велики и сви смо као једна породица. Тренирамо по цијели дан заједно и приватно се дружимо. Највише тренирам са Иваном, Артјомом, Настјом и Лили. Спаринге радимо са тренером Стеваном Бојовићем. Тренирамо на теренима хотела Сплендид и хотела Маестрал.

 

 

❓ Са ким највише спарингујеш и дружиш се када си у Београду?

Када сам у Београду углавном тренирам у ТК Харон код тренера Ивана Петковића и у ТК Classics код тренера Марка Зрилића. Они ми тамо организују тренинге, спаринге и све што ми је потребно.

 

 

 

 

❓ Прошле године си освојио међународни турнир „12. Тениске наде“ до 10 година у ТК Харон у Београду. Какве успомене си понео са тог турнира?

То ми је иначе омиљени турнир. Организација је била одлична, сви мечеви су били јаки и неизвјесни до самог краја. После тог турнира добио сам награду да идем у Умаг да играм финални турнир Champions Bowl, гдје је такође била добра организација и гдје сам упознао много другара из свих крајева свијета и освојио 3. мјесто.

 

 

❓ Шта је твој најјачи адут у игри?

Па сад не бих откривао своје предности 🙂 али свакако највише волим да играм нападачки тенис.

 

 

❓ Са којим познатим тенисером би волео да „укрстиш“ рекет?

Највише бих волио са Новаком Ђоковићем наравно, јер сам тенис и почео да играм гледајући његове мечеве, али наравно волио бих и са Домиником Тимом.

 

 

❓ Какве особине по твом мишљењу треба да поседује добар тенисер?

Добар тенисер треба да се бори до краја, да игра фер-плеј и да буде упоран у томе шта ради.

 

 

 

❓ Где видиш себе за десет година?

Ја себе видим на Аустралијан Опену 🙂 јер волим тврду подлогу, мада никада нисам играо на трави, па бих волио и на Вимблдону да подигнем пехар.

 

 

❓ Какви су ти планови за предстојећу летњу сезону?

Планирам пуно да радим, да одиграм 7-8 добрих турнира, јер ове године почињем да играм ETA до 12 година. Волио бих доћи и у Београд да тренирам и да одиграм неки турнир.

Хвала Вам

Вук Крстајић

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *