Milica Antić, Sofija Batalova, Teniski klub Premium Beograd, TK Premium Beograd, Premium tenis Beograd

Припреме за наставак летње сезоне у ТК Премиум

У Tениском клубу Премиум из Београда тренира све више деце разних узраста, од 6-7 година па до на међународном плану успешних јуниора. Школа тениса ТК Премиум је ове године врло активна, све више деце наступа и на турнирима из програма tennis’10s, па смо одлучили да једну репортажу из вождовачког клуба посветимо баш тој деци.

У уторак 25. маја 2021. године смо снимили поподневни тренинг школе тениса ТК Премиум на теренима ТК Вождовац на Бањици.


Школа тениса ТК Премиум је ове године врло активна, а такмичари клуба већ постижу запажене успехе на турнирима из програма tennis’10s. Прво смо разговарали са Милицом Антић (10 година), Дуњом Маљевић (8 година) и са Наталијом Антић (7 година), које су се похвалиле одличним резултатима на турнирима, и рекле нам како су провеле распуст и да ли се радују почетку школске године.


Детаљније Припреме за наставак летње сезоне у ТК Премиум

Затим смо разговарали са старијим такмичарима клуба, Тамаром Марчетом (15 година) и Михајлом Стојиљковићем (13 година). Испричали су нам који су најбољи резултати које су остварили овог лета, а Тамару, која је дошла из САД, из Аризоне, замолили смо да упореди начин тренирања и такмичења у САД и у Србији. Рекла је да обожава атмосферу и начин рада у ТК Премиум, и да планира да се у октобру поново врати у Србији и да настави са тренинзима.


Dunja Maljević, Natalija Antić, Milica Antić, Teniski klub Premium Beograd, TK Premium Beograd, Premium tenis Beograd
Младе наде ТК Премиум: Милица Антић, Дуња Маљевић и Наталија Антић

Дејан Дудић је нови тренер у ТК Премиум – око месец дана је у клубу. Већ 17-18 година се бави тренерским позивом и радио је са многим успешним српским јуниорима. Покушаће да својим знањем и искуством допринесе, уз главног тренера Огњена Јовановића који је тренутно у тиму српског репрезентативца Миомира Кецмановића, да полазници школе тениса ТК Премиум израсту у добре играче. Дејан Дудић нам је рекао да се у клубу по 7-8 сати ради на 3 терена, да има доста такмичара и рекреативаца.

„У тенису је најбитније да имаш неку визију како да водиш такмичаре, на тренинзима, на турнирима, да направиш неки план. Огњен и ја заједно у тиму имамо искуства, и водимо рачуна како се ради. У тиму имамо и психолога и кондиционог тренера, и прилагођавамо програм сваком играчу.“Тенисерима ТК Премиум желимо успешан наставак летње сезоне!

Разговоре водио уредник сајта Ненад БукарицаОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *