Srpski teniseri na američkoj turneji 2019, USA Tour 2019, Teniski klub Haron Beograd, Bidi Badu

Српски тенисери на америчкој турнеји у организацији ТК Харон

Млади тенисери из Србије од уторка 2. децембра 2019. године бораве у Сједињеним Америчким Државама, у организацији београдског ТК Харон, и то 11. годину заредом. Они се вредно припремају за серију јуниорских турнира у САД, под вођством тренера и власника ТК Харон Ивана Петковића. У САД је отишло двадесеторо младих тенисера из Србије.

Први турнир на којем ће део њих учествовати је „Оранж Боул“ до 16 и до 18 година (2019 Orange Bowl International Tennis Championships), за којег квалификације почињу данас у конкуренцији до 16 година, а сутра у конкуренцији до 18 година. Главни жреб почиње 8. односно 9. децембра. Тај турнир ћемо почети да пратимо током викенда.

 

Детаљније Српски тенисери на америчкој турнеји у организацији ТК Харон

 

Затим ће деца из Србије учествовати на турниру American Cup (21st Copa Airlines Tennis Championships) и Little Mo, а на крају на једном од најзначајнијих светских турнира за децу до 12 и до 14 година, 58. јуниорском Оранж Боулу (Junior Orange Bowl). Турнир се одржава у Плентејшну, на Флориди, а почиње 14. децембра и траје до 23. децембра.

 

 

 

 

Погледајте фотографије и видео-запис са Флориде, где наша деца бораве са тренером Иваном Петковићем. Желимо им пуно успеха на предстојећим турнирима, као и добар провод у Америци!

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *