Ognjen Milić, Jovan Tomović, Stela Džimović, Elena Milutinović, Crna Reka Open 2021 U16, Teniski klub Crna Reka Kavadarci, Severna Makedonija, Tennis Europe Junior Tour

Стела Џимовић, Огњен Милић и Елена Милутиновић у завршници ETA U16 Crna Reka Open 2021 у Кавадарцима

Међународни тениски турнир 3. категорије Crna Reka Open 2021 за младиће и девојке до 16 година, одржава се од 12. до 19. јуна 2021. године у Кавадарцима у Северној Македонији. Турнир се одржава у организацији и у оквиру Tennis Europe Junior Tour-a. Игра се на 6 шљакастих терена у ТК Црна Река.


Детаљније Стела Џимовић, Огњен Милић и Елена Милутиновић у завршници ETA U16 Crna Reka Open 2021 у Кавадарцима

⌛ 19.6.2021. 18.03 h

Српскa тенисерка Стела Џимовић освојила је друго место у синглу на турниру у Кавадарцима, a шампион Србије Огњен Милић је са Јованом Томовићем из Црне Горе освојио титулу у дублу; Стела Џимовић и Елена Милутиновић освојиле су друго место у дублу. Честитамо!

Стела Џимовић (8. носитељка) је у финалу изгубила од 2. носитељке, Гркиње Артемис Асланисвили 1-6 0-6. Код дечака је у синглу победио Немац Карл Лабицке, савладавши у финалу Пољака Бруна Кокота 7-5 6-3.

Огњен Милић и Јован Томовић су у финалу дубла победили грчки пар Авгерис/Пурнаропулос 5-7 6-4 10-7.

Стела Џимовић и Елена Милутиновић су у финалу дубла изгубиле од румунског пара Оана/Теодореску 1-6 5-7.

Стела Џимовић је у Кавадарцима играла у свом другом Tennis Europe финалу ове године, после финала на ETA U14 MOSTAR OPEN 2021. Огњену Милићу ово је прва титула у дублу на ЕТА турнирима ове године.⌛ 19.6.2021. 07.38 h

Српскa тенисерка Стела Џимовић се данас пласирала у финале сингла на турниру у Кавадарцима, a у пару са Еленом Милутиновић ушла је и у финале дубла, а шампион Србије Огњен Милић се са Јованом Томовићем такође пласирао у финале дубла. Честитамо!

Првак Србије и 1. носилац на турниру Огњен Милић је у полуфиналу сингла нажалост изгубио од Немца Карла Лабицкеа, 4. носиоца, 6-7(2) 4-6. После неколико недеља у којима је постизао фантастичне резултате на Tennis Europe турнирима, Огњен је заустављен пре финала, али с обзиром да је Огњен био најмлађу учесник турнира са непуних 14 година, ово је велики успех за њега!

Стела Џимовић (8. носитељка) је у полуфиналу сингла победила Италијанку Анатеу Сару, 7. носитељку, 6-2 6-2, и сутра ће у финалу играти против 2. носитељке, Гркиње Артемис Асланисвили.

Стела Џимовић и Елена Милутиновић су у полуфиналу дубла после преокрета победиле Гркиње Бармпађијани и Григориаду 4-6 6-1 10-5, и у финалу ће играти против румунског пара Оана/Теодореску.

Огњен Милић и Јован Томовић из Црне Горе су у полуфиналу дубла победили италијанско-пољски двојац Де Санктис/Кокот 6-4 2-6 10-5, и у финалу ће данас играти против грчког пара Авгерис/Пурнаропулос, који је у полуфиналу победио српског тенисера Марка Милетицког и Балшу Ђоковића из Црне Горе.

Стела Џимовић ће у суботу играти у свом другом Tennis Europe финалу ове године, после финала на ETA U14 MOSTAR OPEN 2021.⌛ 17.6.2021. 19.51 h

Српски тенисери Стела Џимовић и Огњен Милић пласирали су се данас у полуфинале сингла на турниру у Кавадарцима, док је Стела заједно са Еленом Милутиновић ушла у полуфинале дубла. Честитамо!

Првак Србије и 1. носилац на турниру Огњен Милић је у четвртфиналу победио Британца Максвела Кастла 6-4 6-1, а сутра ће у полуфиналу играти против Немца Карла Лабицкеа, 4. носиоца. Стела Џимовић је 8. носитељка на турниру, а у четвртфиналу је направила изненађење, елиминисавши 1. носитељку, Румунку Анамарију Федерику Оану 6-2 6-4. Стела ће сутра у полуфиналу играти против Италијанке Анатее Саре, 7. носитељке.

Стела Џимовић и Елена Милутиновић су у четвртфиналу дубла победиле грчки пар Папахристу/Салтиду 6-4 6-4, а у полуфиналу ће сутра играти против Гркиња Бармпађијани/Григориаду.Српски тенисери Елена Милутиновић, Александра Стевановић и Виктор Стојовић играли су у четвртфиналу сингла, Марко Милетицки и Матеја Гојковић су завршили такмичење у 3. колу, док је Мина Ранђеловић изгубила у 1. колу.

Огњен Милић и Јован Томовић из Црне Горе ће играти у четвртфиналу дубла, као и Марко Милетицки и Балша Ђоковић из Црне Горе.Године 2016. је српски тенисер Лука Стефановић играо у финалу турнира у Кавадарцима.


Резултати:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *