Tеа Ковачевић освојила Rafa Nadal Academy by Movistar – TEN-PRO Global Junior Tour U10 и U11 на Мајорки

Првакиња Босне и Херцеговине до 12 година, десетогодишња Теа Ковачевић, освојила је међународни турнир Rafa Nadal Academy by Movistar – TEN-PRO Global Junior Tour у конкуренцији до 10 и до 11 година, одржан од 7. до 12. децембра 2020. године у Академији Рафа Надал у организацији компаније TEN-PRO. Честитамо!

Турнир Rafa Nadal Academy by Movistar – TEN-PRO Global Junior Tour одржан је у категоријама U10, U11, U12, U13, U14 и U15 (играчи рођени између 2005. и 2010. године) у мушкој и у женској конкуренцији. Теа Ковачевић је тријумфовала у конкуренцији девојчица до 10 година и до 11 година, и то је први пут на овој серији турнира да је иста девојчица освојила титулу у обе најмлађе конкуренције!

У финалу до 10 година, Теа је победила Исабелу Јохри из Велике Британије без изгубљеног гема, 6-0 6-0. У одлучујућем мечу за 1. место у старијој U11 категорији, Теа је поразила такмичарку из Шпаније Миреију Сагристу Бермехо 7-6 4-6 6-3. Браво за талентовану девојчицу из Градишке (Република Српска, Босна и Херцеговина)!


Детаљније Tеа Ковачевић освојила Rafa Nadal Academy by Movistar – TEN-PRO Global Junior Tour U10 и U11 на Мајорки

Tea Kovačević, TEN-PRO Global Junior Tour at Rafa Nadal Academy by Movistar U10
Теа Ковачевић у Академији Рафа Надал, поносна на своју Градишку

Подсетимо, Теа је у августу освојила још један турнир из ове серије – PARIS BOWL by TEN-PRO у Паризу, и то у конкуренцији до 10 година.


Погледајте како је изгледала додела награда:Резултати:


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *