Tenis u 4 zida, Tenis u četiri zida, ideje za teniske vežbe u stanu i u kući

ТенисУ4Зида: идеје за вежбање (4. епизода)

4. епизода

Ушли смо у трећу недељу ванредног стања и у трећу недељу без тениса, па ћемо вам и вечерас приказати како мали тенисери проводе време у карантину, изводећи вежбе које им кућни услови дозвољавају.

У 4. епизоди серијала „ТенисУ4Зида“ приказујемо снимке Теодоре Вукојевић, Душана Трунића, Растка Кековића, Душице Поповски, Гаје Ђуричковић, Стеле Џимовић, Рока Џимовића, Теодоре Костовић, Луке Миловановића и Филипа Ћоровића.

Детаљније ТенисУ4Зида: идеје за вежбање (4. епизода)

Позивамо све тениске и кондиционе тренере који то желе, да нам своје снимке пошаљу на број +381638255296 путем вајбера или WhatsApp-a, као и родитеље и децу. Пошаљите и снимке који описују како вежбате, са рекетом или без њега, али и забавне снимке, који ће нам свима помоћи да се мало разонодимо у овом тешком периоду за читаву планету! И наредних дана објављиваћемо снимке које нам пошаљете.

ВЕЖБА 1

Теодора Вукојевић, живи у Швајцарској, где је број 1 на ранг-листи до 12 година; Теодори родитељи су из Србије, са Бежанијске косе

ВЕЖБА 2


Вежбе изводи Растко Кековић са својим татом и тренером Данилом
Можете радити са чуњевима, али и са играчкама. Циљ је да играч понови задату позицију; има много варијација, па тако може да се дода још позиција, што би играчу отежало да понови вежбу истом ногом којом је зада тренер.

ВЕЖБА 3

Теодора Костовић

ВЕЖБА 4

Вежбе демонстрирају Стела Џимовић, Гаја Ђуричковић и Роко Џимовић

ВЕЖБА 5

Филип Ћоровић, Нови Сад, 2011. годиште

ВЕЖБА 6

Душан Трунић

ВЕЖБА 7

Душица Поповски

ВЕЖБА 8

Лука Миловановић

Погледајте и остале епизоде серијала „ТенисУ4Зида“:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.