Tenis u 4 zida, Tenis u četiri zida, ideje za teniske vežbe u stanu i u kući

ТенисУ4Зида: идеје за вежбање

1. део

Знамо да сте ових дана обузети бригом о здрављу и да будно пратите информације о вирусу корона које стижу са свих страна, а знамо и да су у вашој кући мали тенисери који већ 11 дана не могу да се баве тенисом, што им се није догодило вероватно никада, осим можда на одмору. Нека деца су већ почела сама да вежбају, како кондиционе тако и тениске вежбе, па смо помислили да би вам било корисно да од тениских тренера добијете идеје за вежбање, које и ваше дете може да примени у стану или у кући.

У првој епизоди ћемо у кратким секвенцама приказати снимке које су нам послали тениски тренери Маша Џимовић, Данијела Вацић Миловановић и Небојша Поповски, као и савет менталног тренера тенисера Љубице Јовановић малим тенисерима.

Детаљније ТенисУ4Зида: идеје за вежбање

Позивамо све тениске и кондиционе тренере који то желе, да нам своје снимке пошаљу на број +381638255296 путем вајбера или WhatsApp-a, као и родитеље и децу. Пошаљите и снимке који описују како вежбате, са рекетом или без њега, али и забавне снимке, који ће нам свима помоћи да се мало разонодимо у овом тешком периоду за читаву планету! И наредних дана објављиваћемо снимке које нам пошаљете.

ВЕЖБА 1

Техника форхенд ударца, стимулисања кретањем око чуња; контрола рекета и лопте заједно са координацијом ногу

ВЕЖБА 2

Форхенд волеј, нагласак на искорак леве ноге ка напред и на повратак у средину са сплит степом

САВЕТ ЉУБИЦЕ ЈОВАНОВИЋ


ВЕЖБА 3


ВЕЖБА 4


Погледајте и остале епизоде серијала „ТенисУ4Зида“:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *